Két éves fiúnak szülinapi ajándék ötlet?
mi egy márkás kondicipőt vettünk neki, mert arra volt szüksége.
de mesekönyv, vagy valami kézségfeljesztő puzzle mondjuk..
köszi a válaszokat!
Futóbicikli még nem érdekli még a motorozást is pár hónapja tanulta meg,de amúgy van a nagytesótól futóbringa!
milyen az a kondicipő???
mesekönyv szintén van ezer ráadásul novemberbe a nvnapjára is azt kapott kettőt is!
Kirakók tömkellege is van itthon!sajna nem érdekli!
Ha szereti a lufikat akkor mindenkèppen csinàltatnèk neki egy óriàsi lufi, akedvenc àllatàval, mesehősèvel kb. egy 80 cm-eset az màr elèg nagy.
Mi a 2 èvesünknek hàzikót vettünk, kartonhàz, ki is lehet színezni. Imàd bunkizni úgyhogy ez az ajàndèk telitalàlatos volt.
A lakàs tele volt rakva girlandokkal, rengeteg lufival. Ja az èn fiam lufimàniàs.
Bogyó babócàs tortàt csinàltam neki. Vettem 250 ft-èrt buborèkfújót, imàdta a buborèkokat összecsapkodni, akkoràkat kacagott.
Nagy sikogatàs volt annyira örült mindennek. Főleg a lufiknak.
Mi meg elègedettek voltunk a fèrjemmel hogy milyen gyönyörű napot varàzsoltunk a kicsikènknek.
Bartos Erikának van verseskötet gyüjteménye (5), az én két évesem imádja a képeket és a verseit.
Duplo, play mobil, sátras alagút, autóparkoló, autócsúzda, mágneskönyv, mágneses rajzoló.
Élmény:babaszínház, vonatozás, játszóház, gyerekwellness, gyerekkoncert.
Nehéz a Dunába vizet hordani, ha már megvan mindenük akkor ne még egy tárgyat vegyél neki, hanem pici vmit amit becsomagolsz és vigye el a család vhova szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!