Hogyan állítsam le anyósomat? Folyton cukros dolgokkal tömi a gyereket.
totál igazuk van az előttem szólóknak. a cukortól pörög de attól nem szegi meg a szabályokat. ha már verekedik, akkor már nincs tisztában a szülői fölényekkel. ez a része nevelés kérdés. persze ha mi cukrozzuk a gyereket attól ugyanúgy megy mint a trágyaszóró, de tudja a szabályokat, csak max nem alszik el.10 évesen éjfélig is hajlandó nyitva tartani a szemeit :) de nyáron persze ez nem volt gond, suliidőben meg nincs édesség vacsi környékén se.
anyósodnak meg adj olyan recepteket, amiben nem cukor szerepel, hanem valamilyen édesítőszer. vagy sósat egyen, az is jó nasi!pogácsa felejthetetlen!
Nem a cukortól lesz neveletlen a gyerek, ez biztos. Pörgősebb - lehet.
Szerintem a mama nem tudja igazán fegyelmezni és inkább jutalmazni próbálja a jótetteket - édességgel. Vigyáznod kell, mert a gyerek elfelejti a korlátait... Már veletek sem ugyanúgy viselkedik, ideje új nevelési taktika után néznetek.
A cukortól nem kurv...zza le a nagyanyját egy ovis gyerek ki ne találd már...
A stilusodból kiindulva szerintem a nevelésed az oka, de könnyebb anyósra fogni meg a cukorra. Lehet jobb lenne ha maradna du az oviban, talán kicsit megnevelik ha nektek nem megy.
A mi gyerekünk is sok édességet kap a nagyszülőktől, ráadásul minden nap tata megy érte... mert én dolgozom vidéken.
eleven gyerek, de sose fogtam még a cukros dolgokra, hogy attól az. Védőnő szerint azért engedetlen mert MI szülők, nagyszülők állunk a legközelebb hozzá, és érzi, hogy lehet...
mára már javult a helyzet, 9 éves. a nagyszülők is rájöttek, hogy többet kell tiltani neki, és kevesebb édességet adni....
én is rájöttem dolgokra, főleg a párom mellett, akivel nem közös gyerek, mert ő "kivülállókként" másképp látja a helyzetet. Nekem is kellett változtatnom és szigorúbbnak lennem....
úgy érzem mindenkinek sikerült jó irányba fejlődnie... cukor ide vagy oda :)
Egy 4 eves gyerek miert csak delig van ovodaban ?
Ha nem tetszik,amit az anyosod csinal, akkor ne bizd ra!
Ennyi idosen nem delig szokas ovodaban lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!