Melyiket válasszam? Aki ért hozzá, segítene?
Egyik cipő 0,4 cm-rel, a következő méret 1-1,1cm-rel nagyobb a gyerek lábánál. Kisebb vagy nagyobb cipő a jó választás?
A kisebbet pillanatok alatt kinőheti, a nagyobb viszont olyan nagynak tűnik.
nagyobb cipő lett, mert én is azt olvastam, hogy legalább 7mm kell hogy legyen a különbség. Ha a 4mmes cipőt vastag zoknival veszi fel, sok hely nem is marad a lábának mozogni, nőni.
Nem spórolásból vettem meg a nagyobbat.
Bocs már ha nem tetszik az a pár cipő,amiből van 42-es...
Mellesleg nincs nyomorgatva se az én,se a gyerekem lába a cipőben... Amiből kiesik a lábam,mert 7-10mm-el nagyobb,az nagy...Ennyi erővel apám 49-esét is hordhatom,nem szorít kicsit sem. Max.kiesek belőle. De a lányom is felveheti a 29-es lábára a 42-esemet,max.beesik a busz alá...
Mi a fenét kell kötekedni ezen,hogy valaki nem vesz centikkel nagyobb cipőt,amiből kilép a gyerek...
Végülis én kötekszem...
Olvasd màr el a sértő megjegyzésedet:
" Akkor legközelebb máe férfi cipöt veszek magamnak kedves 6-os,mert a 42-nél már nincs nagyobb...
Én inkább veszek ha kell nyár elején és végén cipőt a gyereknek,mint hogy az egy centivel nagyobbol kiboruljon,ugyanis nem minden gyereknek van sonka lába,hogy úgy rá tudd szoritani,hogy ne essen le."
Càfolatnak meg elég annyi hogy anit linkeltem a "42- nél màr nincs nagyobb" mondatodra, mert VAN. Ha ennyit sem tudsz akkor a gyerekcipőkről ìrt gondolataidnak is ennyi lehet az alapja.
Minden cipőboltban ezt ajànljàk, mert a gyerek làbànak kell hely mozogni, minimum 0.7 mm szoktak javasolni. Mivel a rövidebb cipő alacsonyabb is, ìgy egyàltalàn nincs helye mozogni a cipőben a gyerek làbànak. Ehhez meg tegyél egy 2mm vastag frottìr zoknit... Aha biztos kényelmes lehet a 0 mm-el hosszabb cipő, amiben semmi hely sincs... Ezért hordanak sokan rossz méretet felnőttként is, mert megszoktà,hogy nem kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!