Gyereknevelési könyvek érdekelnének. Tudtok?
Figyelt kérdés
születéstől az iskoláig, esetleg iskoláskortól a kamaszkorig érdekelnének könyvek, a gyerek neveléséről, fejlődéséről. olyat mint pl a gyerekekre hangolva. Ha tudtok pdf formátumot örülnék. Köszönöm előre is!2016. szept. 19. 16:41
2/4 anonim válasza:
Azt tanácsolom, mindenképp válaszd ki a magad szerzőjét, aki neked szimpatikus, különben el fogsz veszi a sok megmondóember különféle "örökörvényű igazság" nézetei között. Én Ranschburgot választottam és a Szülők könyve szól az első korosztályról, terhességtől iskoláskorig. Vekerdy túl liberális és egyúttal dogmatikus nekem, valóságtól kissé elrugaszkodott, de nála is nagyon sok hasznos tanácsra és gondolkodásmódra leltem. A külföldi szerzők bestsellerjeit inkább hanyagolom, magyar gyereknek magyar szülővel magyar nevelés kell, nem mert kirekesztő vagyok (nem vagyok), hanem mert szerintem így áll össze egy egységes rendszer.
4/4 anonim válasza:
Doktor Spock.
De az sem ír a WC kagylóba gyömöszölt maciról, vagy a zongorába hintett rizsről :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!