Máshol is vannak ilyen anyák? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. 4 kisebb testvérem van 6,4,2,2, évesek. Otthon minden rendben szüleim nem veszekszenek. Viszont anyukámnak néha eljár a keze. Én nem kapok ki, de a tesóim igen. Fenekükre,kezükre szokott csapni. Volt már hogy hisztiztek és hideg vizet enedett rájuk. Szoktam rájuk vigyázni, amit szeretek is. Múltkor a három kisebbet fürdettem, és az egyik 2 éves öcsém feneke vörös volt. Megkérdeztem mi történt vele és azt mondta anya elfenekelte. Kérdeztem miért. Azt mondta mert hisztizett. Aztán megkérdeztem hogy lehet hogy latszik, hogy kapott ki. Azt mondta anya lehúzta a gatyályát és az alsóját és az ölébe fektette, utána a sarokba kellett ülnie.2016. szept. 14. 14:31
11/14 A kérdező kommentje:
Kedves kilences! Igazad van. A környezetünkben nagyon sok neveletlen gyerek van. Van hogy átjönnek hozzánk és már mennek az alagsorba tévézni. Tesóim meg játszanának. Talán szigorúbban vannak fogva a többieknél, de sokkal fegyelmezettebbek. 8! Tesóimnak semmi bajuk, és csak akkor egyszer maradt nyoma.
2016. szept. 14. 15:12
12/14 anonim válasza:
" Most azt a világot éljük,hogy a gyereket nem lehet fegyelmezni"
El vagy tévedve. A fegyelmezés nem egyenlő a veréssel.
Vagy szerinted verés nélkül már nem is lesz jól nevelt a gyerek? Pofon nélkül nem lehet fegyelmezni???
És attól, hogy kap pár pofont, még nem lesz megnevelve!
13/14 anonim válasza:
Én nem ítélem el anyukádat. Inkább egy fenekelés, mint egy elkényeztett, hisztis, szemtelen kis hülye. Nem egy gyerekre ráférne felénk.
14/14 anonim válasza:
Ennyi gyereket nem könnyű fegyelmezni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!