Tényleg hiba volt elvinni a kisbabát a nagylányom anyák napi ünnepségére az oviba?
Testvérem szerint ennek a napnak a nagylányról kellett volna szólnia, éreztetnem kellett volna vele hogy ő is fontos. Hogy ezzel ártottam a testvéri kapcsolatuknak.
Igaza van?
A nagyobb gyereket kérdezd. A nővéremnek van egy 5 és egy 2 éves gyereke, a nagyobb gyerek igényli a nővéremmel való csajos programokat, az öccse nélkül. Így ő tuti nem vitte volna a kicsit. Csak a te gyerekeden múlik:)
Én amúgy a saját babámat (3 hónapos) a betegségek miatt nem vinném ovis dologra, nem azért, mert testvéri kapcsolat meg ilyesmi.
Ha teljes mértékben tudtál a Nagyra figyelni akkor nem. Mondjuk nálunk kérték az óvónők,hogy pl. én a 7 hónapos Kicsit ne vigyem. Érthető is volt. 2 órás volt a "rendezvény", nem akartam,hogy ha esetleg a Kicsi nyűglődni kezd, akkor ki kelljen vinnem, és lemaradjak esetleg bármiről is.
De ha nálatok a Nagynak nem volt vele gondja, akkor szerintem nem kell túllihegni.
azt nem írtad hogy mennyi idős a kicsi.
Ha nem azzal telt az anyáknapja hogy a kicsit csitítottad egyfolytában,akkor nem gond.
viszont az tényleg idegesítő h a gyerek végig nyüglődi az egészet és nem tudsz a nagyobbikra figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!