Ti ráadnátok így?
Eszembe jutott, mikor a férjem öltöztette a gyereket véletlenül pizsamába, póló gyanánt. Simán eltelt a nap, mikor késő délután fodrászhoz mentek, akkor kiáltotta el magát a 4 évesem, hogy "Apa, te meg a pizsamában hoztál el engem?"
Simán ráadnám.Vagyis rá is szoktam. a kislányom külön ragaszkodik egy pizsamafelsőhöz, amit nem pizsamaként hordunk, hanem póló gyanánt.
En a masik oldalrol valaszolok.
Azaz,egy ovistarsunkon egyszer feltunt,hogy olyan poloban jar oviba,amit a tescoban arultak pizsamakent nadraggal es En is epp azt vettem a ket dinomanias fiamnak.
Engem nem zavart,de a gyerek megjegyezte a masiknak elso nap,hogy hat xy Te mert a pizsomadban jottel??? 😂😂😂😂
Anyukaval jot kacagtunk rajt,es szepen lerendeztuk a gyerekekkel,hogy ha neki igy jo,akkor masoknak ehez koze nincs.
Anyagaban nem olyan altalanos polo,de a mintaja tenyleg meno a fiuknak.
Hét éves fiam egyik nap a nyáron át se öltözött a pizsiből.
Felkelt, elrendezte magát(gondolom az alsót felvette, és visszavette a gatyót), az apja meg átvitte a mamához úgy ahogy volt. Csak délután, mikor hazajöttem láttam, hogy pizsiben volt egész nap. Senki meg mem mondta, hogy az alvós ruha, és nem utcai szett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!