Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti ráadnátok így?

Ti ráadnátok így?

Figyelt kérdés
Vettem egy rövidnadrágos pizsamát. A póló része tényleg úgy néz ki mint egy utcai póló. Ráadnátok a gyereketekre, mint rendes póló? nagyon tetszik, csak a tudat, hogy mi van ha más is tudja hogy a boltban pizsamaként lehet megvenni.
2016. szept. 13. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ráadnam ha tényleg nem látszik pizsinek nem hiszem hogy bárki is azt.figyelné hogy mivan rajta hol vetted neki és miként árulták. :-)
2016. szept. 13. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan a ruhadarab akkor igen, ha nem nem látszik rajta, hogy pizsama, olyan mint egy utcai póló akkor miért ne? Mások nem hiszem, hogy ezzel foglalkoznának, fel sem tűnne nekik, hogy pizsamaként vetted. Árulnak olyan utcai ruhadarabokat is, amit én esetleg pizsamának tudnék elfogadni. Ha neki is tetszik, hordaná akkor ráadnám.
2016. szept. 13. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Mit szórakozzak vele? Normális rövidgatyat nehéz venni.. lányunk meg pizsamát nem hord,de oviba jó a rövidnaci
2016. szept. 13. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én a lidlben vettem egyszer egy szettet. 2 hosszúujjú póló volt benne meg egy naci. mivel a nadrág olyan pizsinacinak nézett ki, nem adtam rá. a pólókat hordta, nagyon vagány volt :) aztán rá egy évre is volt ez a szett, akkor még reklámozták is: "kisgyermek pizsama" :D én sírtam a nevetéstől :D és tényleg az volt, csak nem olvastam el akkor :D
2016. szept. 13. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe jutott, mikor a férjem öltöztette a gyereket véletlenül pizsamába, póló gyanánt. Simán eltelt a nap, mikor késő délután fodrászhoz mentek, akkor kiáltotta el magát a 4 évesem, hogy "Apa, te meg a pizsamában hoztál el engem?"

Simán ráadnám.Vagyis rá is szoktam. a kislányom külön ragaszkodik egy pizsamafelsőhöz, amit nem pizsamaként hordunk, hanem póló gyanánt.

2016. szept. 13. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:

En a masik oldalrol valaszolok.

Azaz,egy ovistarsunkon egyszer feltunt,hogy olyan poloban jar oviba,amit a tescoban arultak pizsamakent nadraggal es En is epp azt vettem a ket dinomanias fiamnak.

Engem nem zavart,de a gyerek megjegyezte a masiknak elso nap,hogy hat xy Te mert a pizsomadban jottel??? 😂😂😂😂

Anyukaval jot kacagtunk rajt,es szepen lerendeztuk a gyerekekkel,hogy ha neki igy jo,akkor masoknak ehez koze nincs.

Anyagaban nem olyan altalanos polo,de a mintaja tenyleg meno a fiuknak.

2016. szept. 13. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Hét éves fiam egyik nap a nyáron át se öltözött a pizsiből.

Felkelt, elrendezte magát(gondolom az alsót felvette, és visszavette a gatyót), az apja meg átvitte a mamához úgy ahogy volt. Csak délután, mikor hazajöttem láttam, hogy pizsiben volt egész nap. Senki meg mem mondta, hogy az alvós ruha, és nem utcai szett.

2016. szept. 14. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!