Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy kis GYK felmeres kedves...

Egy kis GYK felmeres kedves anyukák, apukák?!

Figyelt kérdés

Kinek mI a tapasztalata/ vèlemènye, egy kisfiuval v.kislánnyal könnyebb? Melyik a korulmenyesebb ( tekintsunk el attol kI milyen nemure vágyik a szive melyen) aranyos "posztnak" scan on

Vitàk ne legyenek. Csak tapasztalatok!:)

2016. szept. 9. 20:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

Kiskamasz a fiam, kisiskolás a leányzó.

Szerintem egyre megy, nincs olyan hatalmas különbség, max annyi, hogy a lányokra több ruhát árulnak. ;)

2016. szept. 9. 21:05
 12/22 anonim ***** válasza:
30%
Így van, bármelyik nemű gyerekünkkel meggyűlhet a bajunk.
2016. szept. 9. 21:11
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Nekem mindkettő van. Nem nemtől függ melyik a jobb gyerek. Rokonságban és ismerősöknél sem. Úgyhogy szerintem hülyeség általánosítani.

37 / F

2016. szept. 9. 21:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm a vàlaszokat! :)
2016. szept. 9. 21:46
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Mindkettő van. Az első lány, én nagyon lányt akaratam az olyan sztereotipiák miatt is, pl., hogy könnyebb velük. Az eny ém nagyon akaratos, értelmres, érzékeny gyerek. Minden érdekli, nem tipikus lány. Nagyon nehéz volt vele, soha egy percem sem volt, csak ha aludt. Nem volt ezzel baj, csak nem olyan volt, mint amit vártam. A fiam sokkal könnyebb kicsi volt, de ő már második, szóval a rutin is számít. Szerintem egyforma. Attól függ, a gyetek milyen, semmi köze a neméhez.
2016. szept. 10. 08:01
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
És miért vagyunk lepontozva? :)
2016. szept. 10. 15:31
 17/22 A kérdező kommentje:
Kerdezd attol aki lepontozott?!:)
2016. szept. 11. 17:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Azt tettem.
2016. szept. 11. 17:14
 19/22 A kérdező kommentje:
Egy válaszolot pontoztam. Az elsot. Szoval rossz embert kerdezel baratocskám... nameg a szazalek sem egy embertol fugg. Nem zavar? Viszlât
2016. szept. 11. 17:55
 20/22 anonim ***** válasza:

"Barátocskám", mégis miből gondolod, hogy rád céloztam, eltaláltam ezek szerint? :)

Attól, hogy ez a te kérdésed, még mások is olvashatják ám, képzeld, sőt pontozhatnak is. Hú, de marha értelmes lehetsz. Tudod, akinek nem inge...

2016. szept. 11. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!