Egy kis GYK felmeres kedves anyukák, apukák?!
Kinek mI a tapasztalata/ vèlemènye, egy kisfiuval v.kislánnyal könnyebb? Melyik a korulmenyesebb ( tekintsunk el attol kI milyen nemure vágyik a szive melyen) aranyos "posztnak" scan on
Vitàk ne legyenek. Csak tapasztalatok!:)
Kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond!
Tehát a gyerek gond!
Szerintem kár tipizálni nemekre,mert egy lány baba is ugyanúgy fossa nyakon magát,mint egy fiú. :-)
Később pedig más jellegű gondok adódnak a nemeknél.
Egyiket se tekintem gondnak!:)
Es nem babakrol beszelunk, akkor abba a kategoriaba irtam volna.de köszi. Ment a zöld
Én meg azért írtam,hogy pl.babakorban édesmindegy,ugyanazt csinálják.
Később pedig más jellegű a probléma egy lánynál és más egy fiúnál. De mindkettővel lesz probléma,az tuti.
Konkrétan kisgyerekekre gondolsz? Hát láttam.már tündibündi kisfiút,és magából kikelt hisztis,hp kislányt is...szóval...
Nem. Egy kisbaba es egy kisgyerek nem ugyanazt csinalja.:) de ertelek valamemnyire...
De egy gyerek nem csak abbol all h osszefossa magat, ahogy Te ìrtad.:)
A lanyok allitolag hisztisebbek! Altalanositas tudom.. de tapasztalatok èrdekelnek.:) semmi hatsò szándekom nincs mielott vki azt hinnè
A nyakonfosás csak egy példa volt,mint a hisztizés.
De ez inkább család,és gyerekfüggő,nem nemfüggő.
A lányom elejétől kezdve jobban birt mindent. Gondolok itt pl a hasfájásra vagy pl végig aludta az éjszakát 6 hetes korától kezdve. Minden evő. Viszont a HISZTI NA ATTÓL FALNAK MEGYEK! Eljátszim szivesen mindennel úgy ahogy ki lett taláva kivéve a wc papirt... :)
A fiam mai napig felkel éjszaka enni. 6 hónapos. Hasfájós volt 4 hétig orditott mint a sakál. Azóta aranygyerek. Hosszú távon csak a cumi köti le meg max a betonkeverős kisautó. A többit eldobálja. Elfogadóbb és egy kicsit önzetlenebb még a nagy picit irigyebb. Ez természetes mert Ő az első. Nagyon szeretik egymást nincs féltékenykedés eddig. Azt gondolom és tapasztalom hogy a fiúk még kicsik türelmesebbek önzetlenebbek a lányok vagyos csak az én lányom picit mindig rárak egy lapáttal a problémára.
Az az igazság egyikkel sem könnyeb. Csak bizonyos időszakok könnyebbek. De mire az egyk kinövi jön a másik és forditva.
De kérdezz még ha valami érdekel!
:)
Fürdetés, evés stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!