Rossz anya vagyok, mert kiabáltam vele?
Reggel mentem be a wc-re és azt látom, hogy a 4 éves fiam úgy pisil, hogy egyenesen a felhajtott ülőkére és mellé, fröcsögött midenfelé, egyedül csak a wc-be nem ment a pisi:(
elszállt az agyam és elkezdtem vele kiabálni, amit már nagyon bánok...
aztán láttam meg, hogy nem vette elő rendesen a kukiját és azért történt, nem pedig direkt.
Első látásra teljesen úgy tűnt, mintha direkt csinálná.
Utána lelkiismeret furdalásom volt, nem győztem tőle bocsánatot kérni. Majd megbeszéltük a dolgot, remélem, nem okoztam ezzel sérülést benne..
Néha mindenkinek elgurul a gyógyszere, emberek vagyunk . Nincs ebben semmi rossz, a lényeg, hogy semmiképpen ne legyen ez rendszeres. Úgy érezted, hogy nem volt igazad, ezt el is mondtad a gyereknek, ez is jó dolog szerintem. Nem baj ha megtanulja, hogy mindenki hibázik, nem szégyen ezt bevallani. Bocsánatért esedezni viszont szerintem se kell.
Semmilyen sérülést nem okoztál ezzel. Néha egyébként is szükséges keményebb hangon beszélni ( természetesen nem ordítani). Szabályokra és határokra szerintem szükség van. Ez a gyerek érdeke is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!