Kedves kisgyermekes anyukák/apukák! Ti bébiszitterkedésre felvennétek egy 16 éves lányt?
A kérdés arra irányul hogy inkább egy lelkes fiatalt alkalmaznátok vagy egy gyakorlott felnőttet? Meg tudnátok-e bízni egy kamaszban annyira hogy rábízzátok a gyereketeket?
Félreértés ne essék 16 éves vagyok 6 unokaöcsém/húgom van rájuk szoktam vigyázni akár napokat is bár nyilván a család az más,de azért van tapasztalatom a kisgyerekekkel és általában nagyon szeretnek engem legalábbis ezt idegen gyerekeknél is látom hogy visszamosolyognak odajönnek.
Tehát nálatok az is kérdés hogy a gyereketeknek szimpatikus e a szitter vagy a ti döntésetek alapján döntötök? pl. ha ugyanúgy alkalmasnak találtok egy fiatalt meg egy tapasztaltabb személyt akkor a gyerek szimpátiája döntő pont?
Csatlakozom az előttem szólokhoz. Nagyobb gyereket, 5 évnél idősebbet bíznék rá én is. Természetesen az első néhány alkalomkor jelen lennék, mert bármennyi a tapasztalata a gyerekekkel, vagy kedves velük pár mozdulatból, hanghordozásból kiderül a gyakorlatlanság... :-)
Ennyi idősen már dolgoznak emberek felelősségteljes állásban is... pl.én is ennyi voltam amikor kezdtem, természetesen nem vezetőként, de felelősségem akkor is volt.
Ha alkalmasabbnak találom az idősebb tapasztaltabb személyt akkor az fontosabb, mint a gyerek nagyobb szimpátiája a fiatalabb iránt. Az ő biztonságáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!