Dolgozó, kisgyermekes anyukák! Megtapasztaltátok már milyen ha autóhoz vagytok szokva és kénytelenek vagytok nélkülözni valamiért egy időre?
Nálunk nagyon rossz a közlekedés, ezért évek óta autóval járok (3 műszak, ovi másik városban, mi falun élünk).
Teljesen elveszettnek érzem magam autó nélkül, pedig egy ideig nélkülözni leszek kénytelen.
Nállunk egyszer volt olyan hogy Apa autója elromlott,napokig nem vitte el szerelőhöz mert cart rá de ő meg vidéken dolgozik így egyszer hajnalban(mikor még én is aludtam) elvitte az én autómat dolgozni!Én ezzel csak akkor szembesültem mikor fél 8-kor vinni akartam bölcsibe a 2 évest én meg rohanni dolgozni!
"Flpattantunk" biciklire,azért tett m idézőjelbe a felpattant mert akkor kb 28-30 hetes terhes voltam a kistesóval!!!
A belem majd kiköptem mire odaértünk a bölcsibe és még én a munkába!No szidtam is a férjem mint állat!Este meg is kapta a magáét!Másnap mint a kisanygal vitte szerelőhöz az övét!
De tényleg akkor bőgni tudtam volna a dühtől!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!