Tudtok errol a gyerekulesrol velemenyt mondani? Cybex aura 9-36
Autosules vasarlas elott allunk es cybexet szeretnenk venni. Kulfoldon elunk, kb azzal kalkulaltunk, hogy atszamolva akar 80-100.000 ft is lehet. De most szetneztem a Brendon oldalan es ratalaltam erre az ulesre.
www.brendon.hu/Products/Details/88832
Vajon ez miert ennyire "olcso"? A cybexnek ez egy rosszabb ulese esetleg? Van ilyenje valakinek? Barkinek van esetleg barmi infoja rola? Itt kulfoldon nem kaphato egyebkent.
Mi most vettünk, ezt néztem én is, de végül a Pallas mellett döntöttünk. Az aura nem dönthető, magasság emelésnél csak a fej rész emelkedik (a pallassnál oldalával együtt). Az egész valahogy látványosan gagyibb. Az aurának nincsenek is töréstesztjei.
Én maximum 2. ülésnek választanám, pl nagyszülőkhöz.
Lehet, hogy le fognak pontozni mivel nem teljesen a kérdésre válaszolok. Igazából a figyelmedet szeretném felhívni a Cybex Juno 2 fixre 9-18kg (nekünk ilyen van). Dönthető, ára elfogadható, ADAC tesztje is jó.
Amikor még csak keresgéltünk azt javasolták, hogy biztonságosabb egy 9-18-as ülés mint egy 9-36-os.
Sziasztok. Koszi a valaszt mindkettotoknek!
Mindenkepp megnezzuk majd a boltban ezeket, beleultetjuk a gyereket, stb. Gyanusan olcsonak tunik az ules. Igazabol mi is a pallast neztuk ki eredetileg.
2-es, neked is koszi. Ez mindenkeppen igaz, hogy sokkal biztonsagosabb a 9-18as ules, mint a 9-36os ha mondjuk egy 9 kilos alig 1 eves gyerekrol van szo. Akkor nyilvan szoba sem jonne a pallas nalunk sem. De a mi gyerkkocunk mar 2 darab 0-18as ulest is kinott, most 2 eves. Mindenkepp olyat szeretnek vegre, ami nem csak par honapig jo. Egy 2 evesnek mar tokeletes szerintem a pallas is.
1. vagyok.
Így van, mi is a 2,5 évesünknek vettük a pallast, aki a 9-18 kg ülését kinőtte, azt pedig a kistesó örökölte aki 9 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!