Jól bevált auratisztító-erősítő vizualizációs gyakorlatokat tudnátok mondani?
Sziasztok,
azt veszem észre az utóbbi időben feszültebb vagy a szokásosnál, és az érzékelésem se olyan, mint eddig. Elment a 3. szemes látásom kisebb időre, úgy néz ki. :(
Tudnátok segíteni bevált auraerősítő gyakorlatokkal?
Köszönöm előre is!
27/F
Értem, hát köszi... :S
Azért várok még válaszokat.
Reméljük nem botlok trollokba. :D
Az energiak a jol bevalt uton mozognak. Ezt ugy ertem, a hit ezt erösiti: ami egy eve mindennap sikerült, abban nem ketelkedem, hogy most is sikerül.
Tehat: mindenkinek teljesen egyedi lehet a hatasos es kevesbe hatasos. Van, akinek ilyen meditacio, masnak mas. Szerintem az eddigi modszereden valtoztass, es figyeld az eredmenyt, ha nem jobb, ismert valtoztass...stb. Ha nem bizol magadban, akkor olyan embert keress, aki bizik magaban es hisz benne, hogy sikerül letisztitania. Ha ezt nagyobb erövel/energiaval teszi, mint ami nalad a mostani allapotot okozza, akkor sikerül.
(Irnam, hogy bioenergetikust, de sztem akar egy pap is kepes letisztitani - ha hisz benne.)
Hát érdekes, mert én látom az aurát. :)
Amúgy meg igenis létezik a körülöttünk lévő energiamező. Tárgyakat is körülveszi.
Viszont az imaginációban tökéletesen igazad van.
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!