Ti viszitek kisgyereketeket késő esti programokra?
Figyelt kérdés
Pl tüzijátékot még spha nem látta mert nálunk az altatási idő...
Vagy most pl a cirkusz,este 7-től hirdették...de hál ég du 4-től is lesz előadás.valaki tudja m számít akciós jegynek?mert a szórólapon olyan összegek vannak, hogy 1500 ill 2000 ft ba kerül, erre az elado 4500-ért adott jegyet/fő(felnőtt)...
2016. aug. 19. 19:00
1/9 anonim válasza:
3-4 eves mar elvezi a tuzijatekot.
Nalunk lehetnek kilengesek, nem fektetunk 8 elott soha. Igaz, mar a legkisebb is het eves.
2016. aug. 19. 19:04
2/9 anonim válasza:
Nem.
2016. aug. 19. 19:06
3/9 anonim válasza:
Ja, tesóó. Most voltunk Szigeten. Végig tombolta a fiam. most lesz 7 éves.
2016. aug. 19. 19:07
4/9 anonim válasza:
Engem mindig, még 10 éves korom körül is aludni zavartak. Aztán persze aludni akkor még nem tudtam, utáltam is az egészet. Anyám meg ma is ezt az ideológiát vallja, hogy a gyereknek 8-kor ágyban a helye. Még nincs gyerekünk, de ha lesz, óvni fogjuk a nagymamájától...
2016. aug. 19. 19:21
5/9 anonim válasza:
Engem sose zavartak el. Iskolaidőben is akkor feküdtem amikor akartam. De 10-11 fele mindig elaludtam. És feltudtam kelni másnap. :)
2016. aug. 19. 19:31
6/9 anonim válasza:
Igen minden hetén nyáron, ma 9ig cirkusz, holnap pesten tüzijáték. Vasárnap éjszakai fürdő 5 éves fiammal :)
2016. aug. 19. 19:43
7/9 anonim válasza:
Nem.
A nagy 4,5 éves, általában fél 10 után szokott elaludni, most volt program a városunkban, tőlünk 5 perc sétára elvittük egy táncos előadásra, ami 10-ig tartott. Utána nagyon fáradt volt és másnap is, egyszer kibírta de még kicsi ehhez.
Nálunk 9-kor lesz a tűzijáték holnap, amit az ablakunkból szoktunk nézni, utána lesz altatás. Így nyáron hogy nincs ovi se amúgy is 9-kor szokott lenni az alvás idő, mikor ágyba kerülnek a gyerekek, és fél 10 után szoktak elaludni.
2016. aug. 19. 19:52
8/9 anonim válasza:
Igen. 3 éves a fiunk. Most megyünk tűzijátékra éppen. De egy éves sem volt, amikor egy koncertre is elvittem, végig aludta babakocsiba. A városi fesztiválra is kimentunk vele tavaly és idén is, nagyon élvezte. Egy hete lakodalomban voltunk. Meg volt sértődve, hogy kettőkor eljöttünk, mert ő még táncolni akart (igaz a templomi szertartást végigaludta). Ilyen szempontból nagyon rugalmas gyerek.
2016. aug. 19. 20:06
9/9 anonim válasza:
Igen, visszük. Holnap is jön velünk a tűzijátékra pedig 10-kor kezdődik, ő pedig 4 éves. A húgát nem visszük, mert szerintem még félne. De egyébként ő is jön velünk "mindenhova".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!