Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyűgös, kialvatlan gyerekkel...

Nyűgös, kialvatlan gyerekkel elindultok programokra?

Figyelt kérdés
pl. ha megbeszéltek vkivel vmit du öttől, de egész nap nem bírt elaludni a kétéves, ilyesmikre gondolok.
2013. júl. 30. 06:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2013. júl. 30. 07:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól is függ, mire. Egy családi szülinapra igen, de ha csak egy gyakran látott barátnővel találkoznánk a játszótéren, akkor lehet, hogy lemondanám.
2013. júl. 30. 07:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
NEm. Őskövület vagyok, első a gyerek. szerencsére a családomban is ezt láttam, baráti kör is nyilván olyanokból áll, akikkel hasonló a gondolkodásunk, ezért aztán nincs belőle probléma soha.
2013. júl. 30. 07:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Miert rontanam el mas napjat/szorakozasat?!

Csaladi osszejovetelek mas kategoriaba aorolhatok, de kisvasutazni nem indulnek el vele.

En spec. utalom, ha egy gyerek non-stop csak sirni/uvolteni/hisztizni tud. Ez vonatkozik egy szorakoztato programra, pl. allatkert vagy celiranyu helyzetekre pl. tescoban.

Van gyerekem, tudom, hogy neha borzasztoak, de az szamomra undorito, amikor a gyerekre nem tudnak raszolni. Foleg akkor, amikor a 28. csokiert hisztizik a kasszanal..

2013. júl. 30. 07:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam, hogy nem én vagyok túl merev gondolkodású.
2013. júl. 30. 07:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez gyerekfüggő.

Meg ahol két gyerek van, ott hamarabb elindulunk , azért, mert az egyik nem aludt, a másik programját nem mondjuk le. És a többedik gyerek alkalmazkodóbb, ha nagyon álmos elalszik bárhol. :)

És az én fiam ilyenkor felpörög újra, és akkor elvan estig. Otthon csak kínlódna, nálunk kimondottan jó ilyenkor kimozdulni. Az érdekességtől nem a fáradtságára figyel.

SZóval én simán megyek, két gyerekem van, ez ilyen, a a kicsinek sokszor alkalmazkodni kell az egész napos programokhoz is. :) De neki sem gond, pici kora óta hozzá van szokva. :)

2013. júl. 30. 07:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Ki kell próbálni, hogy a te gyereked milyen ilyen helyzetben, akkor már úgysem aludhat el , délután ötkor, lehet jót tett volna neki a kimozdulás.

Meg persze attól is függ, hogy hová mentetek volna.

2013. júl. 30. 07:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is 1 gyerkőc van, így én sem mennék, de egyetértek az utolsóval is, hogy ahol 2,3,4 gyerek van, ott nem tanácsos azért lemondani, mert az egyik fáradt, hisz akkor a többinek elrontják az örömét, és akkor az összes kölyök együtt hisztizik...:-DD Az aztán a buli..:-/

A többgyerekes családokban látom, hogy a gyerekek sokkal strapabíróbbak...

2013. júl. 30. 07:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen. máshogy vannak szoktatva, ahol több gyerek van.

Az én kisebbem mindig akkor akart aludni, amikor a nagyért menni KELLETT az oviba, akkor mindig hordozóba, vagy babakocsiba raktam le, attól függően, hogy gyalog, vagy autóval mentünk a nagyért.

Így ő megszokta, hogy ha álmos, ott alszik, ahol éppen tud. :) ez van... de ha van egy 4-5 éves, aki igényli a programokat nem lehet mindig mindent a kicsi alvásához kötni.

2013. júl. 30. 08:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem!
2013. júl. 30. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!