Kisfiam folyton menzás sárgaborsó főzeléket enne. De sosem főztem, írnátok receptett?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 15:15
1/7 anonim válasza:
Áztasd be egy fél napra a sárgaborsót.
Majd mosd át többször.
Oda rakod főni.
Mikor kezd habosodni szedd le a habot.
Ha az megvan bele 2 babérlevél só bors foghagyma 2 gerezd. Ez egy fél zacskó sárgaborsóhoz.
Hagyod főni. Néha kevergesd meg.
Ha kell még bele só vagy bors tegyél.
Ha már kész jöhet a rántás. Paprikás.
Olaj liszt pirospaprika.
Beleöntöd és egy rottyanás és kész.
Én szétszoktam fözni hogy turmixilni se kelljen
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
De ő bevált receptet keresett, olyat ami menzán van, nem otthon. Igaz?
4/7 anonim válasza:
Ha menzásat akarsz spórold ki belőle a sót.
5/7 anonim válasza:
Én menzán főzök,és tejfölösen készítjük :) Attól függ a recept nálatok hogy készül?
6/7 anonim válasza:
Szerintem is a tejfölös lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!