Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora 18 hós fiú gyermeketek?

Mekkora 18 hós fiú gyermeketek?

Figyelt kérdés
Az én fiam 80 cm és 10,20 kg.
2010. ápr. 19. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam 29-én lesz 18 hós és tegnap mértük. Akkor volt 91 cm és 12,7 kg. Mondjuk majdnem 2m magas az apukája, szóval nem lep meg, hogy nagyobb az átlagnál.
2010. ápr. 19. 13:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Én inkább a súlya miatt aggódom. 15 hós koráig bármit és bármennyit megevett. Most meg rohangálok utána ,hogy pár falatot magáévá tegyen. Miért múlik el a jó étvágyuk?
2010. ápr. 19. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Szintén 18hósom a napokban kezdte el, hogy nem hajlandó enni, igaz beteg volt előtte, meg a fogai is jönnek.

Amúgy 86cm és 11,50kg.

2010. ápr. 19. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is 18 hónapos és 10,3 kiló, 85 centi. Ő 1,2 éves kora csak immel-ámmal hízik, és sajnos többször előfordult az is, hogy fogyott 30-40 dekát 1-2 hét alatt.

Én is egyfolytában a súlya miatt aggódom, és mivel már kiidegeltem a gyermekorvosunkat adott beutalót kivizsgálásra. Jövő héten megyünk, arra kaptunk időpontot. Bár őszerinte semmi szervi baja nincs a kisfiamnak, én csak akkor leszek nyugodt ha kivizsgálás után is ezt mondják.

2010. ápr. 19. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
az 1,2 az 1/2 akart lenni
2010. ápr. 19. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, a súly miatt aggódsz? Szerintem felesleges. Az én kisfiam is nagyon keveset eszik, mondjuk ő az elejétől fogva nem valami nagyevő. Néha képes eszméletlen mennyiségeket megenni ebédre, de van olyan, hogy 1 hétig csak 2-3 kanál főzelék az ebéd. Egyszerűen nem akar többet enni. Nálunk mondjuk ez a fogzásos időszakokban szokott előfordulni, de egyébként is inkább a rosszabb evő gyermekek közé sorolnám. Nem nagyon tudok mit mondani, de szerintem nem olyan vékony a fiad a paraméterek alapján. Ha a gyermekorvos vagy a védőnő nem tette szóvá, hogy vékony lenne akkor ne aggódj szerintem.
2010. ápr. 19. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi 21 hósak vagyunk 80 cm és 10 kg,én is aggódom.Ő is nagyon keveseket eszik,6 hós koráig csak szopizott.Bezzeg a csokit bármikor és bármennyit megenne:)
2010. ápr. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!