Amióta az oldalán alszik a kislányom, nagyon sokszor pisisen ébred reggel, kifolyik a pelenkából. Megoldás?
A méret teljesen jó, kipróbáltam azért az eggyel nagyobbat is, az túl nagy.
Pár hónapja alszik így, addig szinte soha nem volt ilyen gond.
Mégse jó. Próbálj más márkát akkor!
Egy jól illeszkedő pelenkában azt csinál amit akar, nem folyik ki.
Nálunk az vált be, hogy vettem másik fajta pelenkát.
A méret jó volt, de vhogy mégsem illeszkedett úgy, ahogy kellene.
Nekünk kb. az ötödik fajta vált be. Azóta soha nem volt pisis.
Bizony, meg kell találni a megfelelő márkát, ami a te gyerekedre a legjobban illeszkedik.
Sokan esküsznek a Liberora. Az én fiamnál minden kaki-pisi kifolyt. Pedig még nem is forgott. Ajándék pelus volt, alig vártam, hogy elfogyjon.
Mindig is Pampers Active Baby-t (zöld) használtunk. (bár több félét kipróbáltam) Most már 3,5 éves, csak éjjelre kell a bugyipelus, de tökéletesen jó neki. Semmi nem folyik ki.
Amíg csak hason aludt, addig én is fentebb tettem a pelust, nagyon jól bevált, de most se így, se hagyományosan nem jó :(
Használtunk:
- DM-est (az nagyon nem jó "fazon" neki)
- rossmannost, ez jó lett volna, de kiütéses popsival ébred, minden nap rosszabb lett, abbahagytuk, elmúlt, két hét múlva újra megpróbáltuk, kezdődött elölről
- Lidl-s Toujourst, ez volt még viszonylag jó, de azért ebben is ébredt pisisen
- Libero 50%
- Pampers (zöld)a combjánál nem zár rendesen
Pampers narancs? (én utáltam, de sokaknál beválik).
4-es
Fodrokat kifelé hajtod?
Hasánál olyan szorosan kell tépőzárazni hogy 1-2 ujjad férjen csak be.
Lehet vékonyka a combja szoval lehet pont kisebb méret kellene hogy illeszkedjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!