Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyermeketeket hogyan...

2 éves gyermeketeket hogyan szoktátok altatni?

Figyelt kérdés
van egy 2 éves kislányom és nagyon nehezen alszik el, szoktam neki mesélni, adtam neki este meleg tejet mindent kiprobáltam de sosem tud elaludni rendesen.. segítségeteket előre is köszönöm.
2010. ápr. 18. 15:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
delelni szoktatok??????? ne sokat legfeljebb 1 órát. 1 órahossz után kelzsd fel. napközben mozogjon sokat, reggel ébredjen időben.
2010. ápr. 18. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:

Az én kislányom akár mennyit alszik napközben sosem alszik el idöben este.Már én is kiprobáltam mindent de 10 körül alszik el és reggel 7 körül kel.Délben max másfél orát alszik.

Lehet nekik ennyi elég.

Keresztlányom majdnem két éves és dupla ennyi idöt alszik.

2010. ápr. 18. 16:06
 3/13 anonim ***** válasza:
nálunk úgy van, hogy tej ivás, dalocska éneklés hozzám bújik, kicsit elszenderül aztán berakom az ágyába, kicsit még sikongat aztán elalszik. Régebben meg kellett várnom míg a kezemben elalszik és úgy betenni az ágyba, de kb 19 hónapos korától így csinálja.
2010. ápr. 18. 16:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Az attól is függ hogy hol alszik. Külön szobája van? Nekünk könnyű mert a kis ágya a mi ágyunk mellett van közvetlenül, és egy szintben van a két ágy. Ezt azért kellett így, mert amikor még éjjel felkelt cicizni, akkor így kényelmes volt neki is és nekem is. 2 éves múlt, éjjel már nem de alvás előtt még cicizik. Este csak lefekszünk, villanyoltás után pár perccel már alszik is.
2010. ápr. 18. 22:40
 5/13 anonim válasza:
szerintem fontos a megszokott programot betartani.Kislanyommal ketevesen le kellett fekudni es ugy elaltatni es ket es fel evesen,fokozatosan szokott errol le.Ezutan ,talan meg nem volt harom eves,jott a program:mosakodas(vagy furdes),pizsi,tejcsi,mese,ima,puszi es villanyoltas.Ezt annyira megszokta hogy mar ha kicsit nem ugy van,akkor zsembel.
2010. ápr. 18. 23:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Kisfiam kettő éves. Nagyon rossz alvó baba volt. Apa altatja. Bemennek a szobába és mellette marad ameddig elalszik a gyerekágyon. Egy kisebb kanapénk van és azon ül apa ameddig elalszik. Már odáig eljutottunk hogy ha álmos mondja hogy aludni szeretne és bemegy önállóan. Kitartás. Próbáljátok a napi rutin dolgokat betartani!
2010. ápr. 19. 09:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben írj róla. Nappal mennyit alszik, mennyit mozog, mikor viszitek aludni este, mennyire van rendszer a napotokban? Az én lányom 2 lesz májusban, napközben van, hogy magától bemegy a szobába és lefekszik, kicsit énekelget és álomba énekeli magát, néha én is bemegyek vele, de nem beszélek hozzá, mert attól felpörög és produkálja magát, hanem mondom, szép álmokat, megpuszilom és úgy teszek, mintha én is aludnék. Este minden esetben bemegyek vele és ugyanígy. Nálunk a nappali alvást valamelyest Ő irányítja, de többnyire hasonló időben megy, az esti az mindig 9 körül van. Reggel 6-7 között kel.
2010. ápr. 19. 14:37
 8/13 A kérdező kommentje:
8 órakor viszem aludni, és igen még velünk alszik van külön szobája de az ágyacskája nálunk van, reggel akármikor fekszik le este 7-8óra fele kell. délelőtti alvás is meg van néha egy órácska néha több. sokat játszik, szeret ugrándozni, nagyon kis mozgékony. :) szóval nem tudom mi lehet a baj. Lehet, szegénykém csak egyszerűen nehezen alszik.
2010. ápr. 19. 16:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Probáld ki esetleg a Sedatif Pc-t homeopátiás!Lehet segítene..neten sokmindent találsz róla!Egy probát megér talán:-)
2010. ápr. 19. 16:35
 10/13 anonim ***** válasza:
14.37-es vagyok. Az én lányomhoz képest többet alszik a kislányod. 7-8 felé kel és 8 felé már megy aludni este. Az enyém mint írtam reggel 6-7 között ébred (többnyire a 6-hoz közel) és 9-kor visszük aludni, kb. 10-15 perc mire elalszik. Egyéni, hogy mennyi alvás jó nekik, de ha a lányod nehezen alszik, akkor próbáld este később elvinni, a 9 óra nem késő, hátha hamarabb elalszik, ha jobban ki van fáradva.
2010. ápr. 19. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!