Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! 6 éves kisfiam rágófoga...

SOS! 6 éves kisfiam rágófoga mögött ahol jönni szokott a bölcsesség fog ott az inye teljesen ránőlt a fogára. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk orvoshoz nem rég vettük észre. Nem fájlalja.
2016. aug. 4. 20:52
 1/10 gnoomage ***** válasza:
50%
Ha holnap mentek orvoshoz miért nem várod meg az ő válaszát? Csak tippelek hogy 5000 dolog válthatta ki ezt és pont ő tudja csak biztosra megmondani.
2016. aug. 4. 21:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó neked hogy te nem szoktál aggodni a gyeremeked után(persze ha van) egy éjszaka elêg hosszú... Ês nem azt kérdeztem hogy 5000 dolog lehet hanem azt hogy volt e már valaki igy!!
2016. aug. 4. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem... "ahol jönni szokott a bölcsességfog" - gondolom, hogy hatévesnek még nem jön.

Akkor hogy érted, hogy ránőtt az íny?

Csak nekem nem világos a kérdés? (Ha így van, akkor bocsi, fáradt vagyok.)

2016. aug. 4. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem a iny nő a fogra hanem a fog nem bujt még ki teljesen :)

Nekem us ilyen volt emlékszem :(

2016. aug. 4. 21:20
 5/10 gnoomage ***** válasza:
74%

Nem vágom mitől lenne ilyen hosszú... Nem kell ülnöd az ágya mellett és nyugtatni, nem fáj neki... Valójában egy tök normális este...

A másik, meg hogy hogyan nőtt rá egy olyan fogra az íny, ami átlagosan 18-20 éves korban nő ki?

2016. aug. 4. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet, hogy neked first world problem, de az sostől nagyon messze van. Reggel majd az orvos megmondja, hogy valami gyulladástól duzzadt meg az íny.
2016. aug. 4. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy szimplan nem nott meg ki a foga?
2016. aug. 4. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 31 éves vagyok, és egy darab bölcsességfogam sincs. Kétlem, hogy gond, ha egy hatévesnek nem nőtt még ki...
2016. aug. 4. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Most nő a nagyőrlője. Ennek a fognak nincsen tejfog-előzménye. Nem bölcsességfog, nagyőrlő.
2016. aug. 5. 09:09
 10/10 anonim ***** válasza:
SOS?Mi?Miért?Mert még nem nőtt ki a foga?Az én 8 éves fiamnak se...
2016. aug. 5. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!