Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most nagyon rossz szülő...

Most nagyon rossz szülő vagyok, ugye?

Figyelt kérdés

ma a kislányom (soha nem csinált ilyet), majdnem kiszaladt az úttestre, pont megfogtam. 3 éves. Pont dacolt valamiért..

Annyira megijedtem utána... És mérges voltam, mert kiszaladt. Megszorítottam a karját :-( most meg véraláfutásos lett :-(((( Alapból igen èrzekeny a bőre... Lehet erősen szorítottam meg, de tényleg nagyon megijedtem... :-((

Soha nem tettem ilyet...

Most nagyon rosszul érzem magam.. Komolyan :-(

Megy bölcsibe holnap, mondjam el ott is? Hogy tudjanak róla?? Soha, de soha nem ütném meg méregből. Nem akarom, hogy úgy nézzenek rám, mint aki bántja a kislányát :-((

Nagyon szarul érzem magam :-((

2016. aug. 3. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%

Akkor végül is kiszaladt vagy majdnem kiszaladt?

Szerintem inkább legyen véraláfutaásos a gyerek bőre, minthogy elüsse az autó. De szerintem ezt te is tudod. Kicsit elkeserítőnek találom, mikor ennyire szüksége van egy felnőtt embernek arra, hogy idegen emberek megsimogassák a buksiját, és elmondják, jó ember vagy, nincsen semmi baj, nem kell sírni. Nem tudjuk megmondani, hogy jó szülő vagy-e. Ennyi infó alapján biztosan nem.

vagy az a baj, hogy mit szólnak a bölcsiben? Pokol lesz az életed gyerekkel, ha ennyit nem tudsz kezelni.

2016. aug. 4. 06:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy rossz anya.

Anno mikor a legnagyobb volt pici.talan 8-9 hos,apjaval jatszottak az agyon.En is ott voltam.a gyereknek sikerult akkorat rugia magan,hogy attlendult az apjan es majdnem fejjel esett a fodre,az utolso pillanatban fogtam meg a labat,igy is megutotte a buksijat az agykeretben,es a laba is piros lett ahol megfogtam,de inkabb ez mint,hogy ennyi idosen fejjel erkezzen a parkettara az amugy eleg magas agyrol.

Es ez "csak" egy eses,messze nem olyan mint veszelyes mint egy gazolas....

Szoval nyugi,ilyen sok szulovel elofordul.

2016. aug. 4. 07:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van! Sajnos az ilyen helyzetet,ezek szerint nagyon a szívemre veszem.

Kiment az úttestre, mármint kb. a padkától fél méterre kb. De ugye ott még nem jár az autó, de ha nem fogom meg, tuti kiszalad.

Soha nem csinált ilyet, mi is forgalmas helyen lakunk, így erre is tanítottam, de úgy látszik a sértődés erősebb volt.. :/

Biztos emlékezni fog rá, mert azért sűrűn nem lát mérgesnek..

2016. aug. 4. 08:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy rossz anya, teljesen megértelek. Az én lányom is ennyi idős, és bizony előfordult már, hogy tiszta torokból ráordítottam, és utána meg jól a fenekére csaptam, mert rohant volna ki a forgalmas útra. Akik látták, még jól le is szóltak, hogy minek féltem túl a gyereket. Pedig ez természetes szülői reakció (ráadásul mi elvesztettük tavaly a kistesóját, így bennem duplán él a félelem, hogy őt is elveszítem).

Persze, egy kívülállónak, akinek talán nincs is kisgyereke, annak könnyű beszólogatni...

2016. aug. 4. 09:05
 15/17 anonim ***** válasza:

A bölcsitől ne tarts, igazán rossz szülőktől se veszik el a gyereket a családvédelmisek, inkább hagyják őket éhen halni, nemhogy veled pöröljenek a bölcsis gondozók!

Igazából a lendület meg az ijedtség miatt nyomtad rá a kezed erősebben, hajtott az indulat. Ez nem jelenti azt, hogy hiszel a nevelő célzatú pofon erejében, vagyis nem vagy rossz anya!

2016. aug. 4. 10:01
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

Az életkedv- re gondolsz? n is olvastam. Nekem 4 éves a kisfim. Tegnap kapott egy pofont. Mert nagyon csúnyákat mondott nekem. Meg bemutogatott egész nap. Kértem hogy ne tegye mert az annya vagyok és nem ezt érdemlem. Utána még a gyerek kért bocsánatot. Érezte hogy tul ment egy ponton már. Tegnap napja volt . Na erre olvasom ezt a cikket..... Azért nekünk tisztességes embert kell nevelni a gyerekeinkböl. Mindent nem lehet rájuk hagyni!

Jol cselekedtél kérdező!

De a bölcsiben jelezd mindenképpen. Mert ki tudja milyenek . Hamar jeleznek ilyeneket a Gyermekjóléti felé.

2016. aug. 4. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is nehéz volt 2-3 éves kora közt a gyerekkel, mert nagyon eleven kis dackorszakos lurkó volt. Saját lábán is próbált kiszaladni az úttestre, és kis teperős biciklivel is.

Mindig elkaptam.

De sosem lett véraláfutásos a keze!

Ezt lehet gyengéden és szeretettel is csinálni.

2016. aug. 9. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!