Adtok szájra puszit gyereketeknek, babátoknak? Hová valósiak vagytok?
Nem. Érdekesnek tartom, de nem forr a vérem az unortól.
Dél-Békés
Nem adok, és nem is találom helyénvalónak, de azért szélsőségesen gusztustalannak sem, ha anya, apa csinálja.
Ha valami vén sz*ros rokon, na, attól a belem jön ki.
(Budapest)
Nem adok, Győr.
Nem különösebben foglalkozom vele, hogy más ad-e vagy nem. Nem undorodom, de nálunk ez nem szokás, furának érezném.
Konkretan nem, de cuppogo hangot adok, es kozel hajolok a szajahoz, de vigyazok, hogy ne pusziljam a szajanal.
1 eves, Szeged
Engem egyáltalán nem zavar. Mi szoktunk csókot adni ( szájrapuszi az igazából), de azt is érti mi a puszi, mi a csók. Természetes nálunk. Mamának is nyomott már, ő elmondta neki, hogy az arcára adjon ennyi megértette. Kinövi.
Emlékszem 10 -12 lehettem és kértem anyumtól egy szájrapuszit, na az fújjos volt. Semmit nem árt egy kisgyereknek amíg egészséges keretek közt van.
Nem. Budapest.
Párom öccse 9 éves, még mindig csókolgatja az anyja meg az apja is, nekem ez nem fér bele.
Babán pedig van annyi puszilgatnivaló, miért pont a szájára adnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!