Anyukák! Ti hogyan szoktatok biciklizni a gyerekkel?
Ha neked az a jò,akkor csináld ùgy!
Biciklizni pedig olyan gyerekkel érdemes,aki màr érti, amit mondanak neki!
Persze nem akarsz kiabálni,de fogsz, nyugodj meg. Az,hogy te forogsz folyton hátra a két évessel a hátad mögött, nem épp biztonságos.
Èn a gyerek elől mòdszer melett vagyok!
De mondom,kell egy szòfogadò gyerek, és időben el kell kezdeni az utasìtást adni, hogy elérjen az agyàig mire odaértek
Az én 4 évesem nagyon értelmes, nincsen vele baj. Egyszerűen úgy gondolom, felnőttekkel is megtörténik a baj, nemhogy egy nemrégen biciklizni tudó gyerekkel. És hagyjuk már ezt az időben kell mondani dolgot... Sokszor másodpercekről van szó. Hiába is érti meg, akármi elvonhatja a figyelmét, hiszen kicsi. Elfordul, vagy jön valami nagyobb jármű az úton, az elnyomja a hangod a gyerek meg közben nem veszi észre, hogy sarok jön... Ez nekem valahogy 1000x veszélyesebbnek tűnik.
DE ÉRVEKET SZÍVESEN VÁRNÉK!!! (egy már tudom volt: veszélyes hátranézni egy gyerekkel a hátam mögött. Biztosan nagyon hajlékony vagyok, de nekem különösebben nem nehéz, mivel nem 180 fokkal kell elfordulnom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!