1/14 anonim válasza:
Változó, kisfiam 8 évesen játszik vele.
4/14 anonim válasza:
2-es vagyok:
Akik lepontoztak ,nem értem miért tették.
Fordítás ,már aki nem érti:
"Semmi ,csak egy gengszter dolog..." (Ha érted ,hogy értem. ;))
5/14 anonim válasza:
Na és mi koze a kérdéshez, kedves 2.?
6/14 anonim válasza:
Ezzel azt akartam éreztetni -humoros módon egy szám címével- ,hogy a gyerek valószínűleg ,tudja ,hogy csak egy játék és nem veszi komolyan. Ha ez még sincs tudatosulva benne ,akkor fel kell világosítani ,de az nem az én dolgom ,hanem egyértelműen a szülőé. ;)
7/14 anonim válasza:
(persze ,ha engedi a szülő. Egyébként én addig amíg nincs tisztába a dolgokkal nem engedném. De ha tisztába van vele ,csinálja azt amit szeretne.)
8/14 anonim válasza:
Nem ...
11 a fiam de nem engednem ha kerne
Szerencsere van sok mas ami neki valo :-D
Pl nfs szeria, mindecraft, spore, syberia, skyrim, fable, stb...
9/14 anonim válasza:
Biztos ,hogy nem.Egy merő erőszak az egész.Ha szabályosan játsza ,és csak a feladatokat csinálja abban is mind gyilkolás van.Nem beszélve arról ,hogy amúgy is szabadon darálhatod az embereket ,lophatsz autót ,fegyevereid vannak ,elmehetsz k urvázni ,stbstb....Bőven 18+ az a játék.
10/14 anonim válasza:
enyemek is jatszak igaz idosebbek de en utalom az ilyen jatekokat!!!! meg minden virtualis dolgot! elveszik az igazi ertek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!