2 éves gyereknek milyen játékokat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A kisfiam a koránál érettebb (orvos, védőnő szerint). A korának megfelelő játékokkal nem igazán van el. A bonyolultabbakkal annál inkább!
Milyen logikai, vagy egyéb játékokat javasolnátok? Nálatok mi vált be ebben a korban?
Linkeket is szívesen fogadok.
Köszönöm!
2014. márc. 8. 17:42
1/3 anonim válasza:
golyópálya:
http://www.youtube.com/watch?v=WAFtZlmIKnE
Jáva:
geomag:
esetleg ha nem veszi a szájába az aprót akkor lehet lego,vagy duplo ha igen
Hát most nagyjából ennyi jutott eszembe!Ezeket az én fiam 2,5-3 évesen kezdte!
2/3 anonim válasza:
Favonat,kis konyha,szerszámos dolgok,kirakó,dublo,gyurma én fiam pl imád ja használni az ollót azt szokta csinálni,hogy rajzol valamit majd körbevágja vagy pl odaadtam neki egy reklám újságot azt vágta ,állandóan főz és szerel,még nincs 3 a 35dbos kirakót simán kirakja,Ő is fejlettebb a koránál,pl félévesen az 1 éveseknek való játékokkal játszott és így tovább,jelenleg kb 4 éves szinten van.A favonatot pl tavaly kapta 2 évesen de igazán érdekelni 2,5 évesen érdekelte annyira,hogy egyedül is megcsinálja a sínpályát.Akkor ezek az autósgarázsok autókkal,vagy pl memóriajátékok.
3/3 anonim válasza:
Az én lányom is imádja a logikai játékokat, ő is 2 éves. Mi a LÜK-kel szoktunk játszani, társasozni (maszat, babgyócás), memoria kártya, keresd a párját, és más féle kirakók... És még millió féle fejlesztő van, nézegesd a neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!