Ajánlanátok mesekönyvet 1,5-2éves gyereknek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 23:25
1/7 anonim válasza:
Bogyó és Babóca, Micimackó- 16 hónapos lányom kedvencei !!!
3/7 anonim válasza:
Kisfiam a böngésző sorozatot szereti.. van tavaszi, téli, nyári, őszi, közlekedési meg még nem is tudom milyenek.. abban is kis történetek vannak megrajzolva, állatokkal, emberekkel és te, ti találhattok ki hozzá történetet és sok mindent ő is kérdezhet, ami érdekli.
4/7 anonim válasza:
Bartos Erika, Marék Veronika könyvei.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Boribon! Nálunk most nagyon megy. Órákat hallgatná. Karácsonyra vettünk neki Anna, Peti, Gergőt. Bár a képek a Boribonnál letisztulabbak, egyszerűbbek.
7/7 anonim válasza:
Én elkezdtem összegyűjteni, ami nekünk van, nézd meg, hátha találsz benne nektek tetszőt: mitolvasunkitthon.blogspot.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!