Ajánlanátok mesekönyvet 2 és 5 éves gyerekeknek esti mese olvasáshoz?
A 2 évesnek Maszat könyvek - Berg Judit.
Lassan 3 éves fiam van, ő ezeket szerette, most kezdik érdekelni a hosszabb történetek. Bob mesterből kell olvasni, vagy Kisvakond, Kippkopp és Tipptopp van nekünk is, és összegyűjtöttem a régi "Mesél az erdő" összes részét is :) Ez az én kedvencem volt, fiam is szereti, igazi, igényes illusztrációkkal :)
de pl én a Kék liliomból olvasok a kicsiknek, illetve varázslatos mesebirodalom: Esti mesék.
2,5 éves múlt a fiam
Én még a fentieken kívül Bartos Erika versesköteteit tudom neked ajánlani. Nekünk kettő van meg, imádja a fiam és nem mellesleg, szerintem is szuperek, öröm olvasni őket.
Szutyejev: Vidám mesék is sláger hónapok óta
A legújabb: Finy Petra:Doki-ügy című könyve. Nos, magyartanárként nem vagyok tőle elragadtatva, amiatt vettem meg, hogy mi is sok orvoshoz járunk, de napjában kb. 10-szer kell elolvasnom, szóval a gyerek szereti.
jovoplaza.hu/mesetar
tanolyda.hu
válogathatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!