Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Cam vagy Peg Perego márka...

Cam vagy Peg Perego márka megbízhatóbb? Babakocsira gondolok.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem Peg perego volt, a klasszikus változat. Nagyon szerettem, 3 gyereket is kiszolgált.
2010. ápr. 19. 10:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat a peg perego-ra:) Második gyerek nyüstöli, és elnyűhetetlen:)
2010. ápr. 19. 10:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Peg Perego szerintem is! Nálunk is húzva-vonva van és nem mindig épp a legszerényebb kiképzést kapja! :)

A második gyermeknél van "szolgálatba".

Amúgy a Cam számomra ránézésre sem tűnik annyira strapabírónak.

2010. ápr. 19. 10:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Peg Perego abszolút
2010. ápr. 19. 10:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Peg Perego. (Aria OH Completto) Imádom! Bár szerintem a Cam is jó lehet, csak az nem annyira elterjedt!
2010. ápr. 19. 11:02
 6/12 anonim ***** válasza:
A peg perego-ról csak jót hallottam, ami a strapabíróságát illeti. Viszont egy tapasztalat (igaz, tesókocsira vonatkoztatva): jóval kisebb, mint a német márkák! Most kellett vennünk tesókocsit, mert érkezik hamarosan az öcsike, először a peg peregot szerettem volna, de belepróbáltuk a lányomat (aki vékony fajta, sose volt duci baba) és nagyjából cipőkanállal lehetett belenyomni... A német márkák (Babywelt, ABC design) voltak ebből a szempontból nyerők.
2010. ápr. 19. 12:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem CAM van, és bevált! :-)))
2010. ápr. 19. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Csakis a PEg PErego!!! :)
2010. ápr. 19. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Most kérdezte nemrég itt egy anyuka, hol tudná eladni peg perego babakocsijukat, 9 hós kisfia már nem fér bele...
2010. ápr. 19. 16:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, melyik fajta és mekkora a 9 hónapos gyerek.. az enyém, mint írtam a sima klasszikus volt és még 2,5 évesen is simán belefért a gyerekem... a Perego-ra gondolok.
2010. ápr. 19. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!