Altero kérdése:
Egy két éves gyereknek tényleg önállóan kellene hogy egyen?
Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 12:48
1/15 anonim válasza:
szerintem igen. én azt hittem, h ez nem is kérdés. a fiam 18 honapos kora ota eszik teljesen onálloan és "tisztan" (nem folyik ki a leves, szosz stb.)
2/15 anonim válasza:
Igen. Nyilván nem tökéletesen, de bizony őt már nem kellene etetni
3/15 anonim válasza:
Az én fiam 2.5, javarész önállóan eszik, a levesbe kell neki segíteni csak, és maszatol :)
4/15 anonim válasza:
Alapvetően igen.
Előfordul, hogy kimegy a leves vagy leesik pár szem rizs, ez szerintem rendben van.
És persze vágnia sem kell.
5/15 anonim válasza:
Persze. Az enyém 2 éves és már úgy kb 3 hónapja önállóan eszik.
Max ha elkényeztetted és mindig te etetted akkor lehet hogy nem akar önállóan enni, de ha muszáj lenne neki már képes rá.
7/15 anonim válasza:
Az enyém is kétéves, csak levesnél kell segíteni, meg néha van egy kis baleset, hogy lepottyan ez-az, de alapvetően önállóan eszik, és önállóan is akar enni.
8/15 anonim válasza:
ha nem is szépen-de azért egy 2 éves gyerek már önnálóan is tud enni.
9/15 anonim válasza:
Attól függ, egy egészséges gyereknek már illene, de ha szellemileg visszamaradott akkor meg előfordulhat hogy nem megy neki önállóan ez sem. Ha viszont nem szellemileg visszamaradott akkor valamit te csinálsz nagyon rosszul.
10/15 anonim válasza:
gondozónő vagyok, 2 éveseim már tudnak egyedül enni. a 1,5 éveseim is. de aki ebéd végére lemarad, azt megkérdezem, hogy segítsek-e és ha igent mond, akkor belapátolom neki :) de mindenképpen egyedül eszik az első 20 percben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!