Meddig magoztátok ki a meggyet, szilvát barackot stb a gyereknek?
Figyelt kérdés
Mikortol képes rá hogy ne nyelje le még csak véletlenül se?2016. júl. 18. 20:39
1/5 anonim válasza:
Én szeribtem addig fogom amig nem ő pucolja mossa magvazza szeleteli magának
2/5 anonim válasza:
Elmúlt harminc, de kimagozom neki!
3/5 anonim válasza:
2 éves, most tanítgatom neki, hogy félbeharapja a gyümölcsöt és kipiszkálja a magot.
4/5 anonim válasza:
Nekem is 2 éves múlt a nagyobb, a meggyet, cseresznyét hol kiköpi, hol nem, de nem bántja a hasát, ha le is nyeli. Érteni már érti és tudja is, hogyan kell kiköpni, de azzal szórakozik most meg, hogy le tudja nyelni. Ha felbosszant, kimagozom inkább neki, de van, amikor ráhagyom. Biztos, hogy már képes rá, hogy ne nyelje le, de csakazért is korszak van.
A nagyobb magosokkal nincs ilyen gond, nem próbálta meg sosem lenyelni.
5/5 anonim válasza:
2.5 éves volt a fiam amikor már értette, hogy a magot ki kell köpni, ki kell szedni a gyümölcsből. Most 3.5 éves és automatikusan veszi ki a magokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!