Nekem nem cuki és nem aranyos más gyermeke, hogy küzdjem ezt le? Azt hittem az elején a hormonok miatt van hogy az én gyermekem a minden de most is tart.
Olyan nehezemre esik más babával babázni vagy kisgyermekkel gügyögni és rengeteg a szintén relatíve friss anyuka köröm.
Hanyagolom is a vendégek fogadását ill vendégségbe járást, mert nem akarom hogy megbántsak bárkit is a "fa"kisugárzásommal.
Erről beszéltem már egyik anyukával, ő is így van vele, igy nincs egyikünkben sem tüske ha nem ölelgetjük stb a másikunk gyermekét.
De a többieknél hogy csináljam, vagy hova tegyem magamban ezt az érzést, hogy ne essen nehezemre, ha amugy esetleg várják is, hogy babakocsizzak meg sétálgassak, játszak stb a gyermekükkel?
Én a barátnőimmel azért találkozom, mert velük akarok. Van gyerekünk, de nem csinálunk semmit egymás gyerekeivel (1 éven aluliak). Szerintem ezzel nincs gond.
Sajnálom, hogy mások várják tőled, hogy babázz a gyerekükkel. Mondd el, hogy nem vagy ilyen típus, de no offense, nem miattuk van.
Azt én se szeretem,ha tukmálják rám a gyerekeiket (férjem szokta előszeretettel mondani,hogy nézzzzd milyen cuki, fogd meg!!) Magamtól csak az értelmes, jókedvű gyereket veszem fel vagy játszok vele. Egy 6 honapossal nagyon jol elbabáztam pár hónapja, bazsajgós kis életvidám fiúcska volt. (Lány párti vagyok)
A sajátom még a kemencében...majd meglátom hogyan alakul ez a "más gyereke dolog".Ne legyen emiatt rossz érzésed. Illedelmesen lehet szólni, hogy elég a sajátodat tutujgatni.
En is csak addig szeretem mas gyereket amig kisbabak.
Utana mar nem , nem is foglalkozok veluk, nem vagyok bebiszitter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!