Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Kólaellenes" anyukák! Mennyi...

"Kólaellenes" anyukák! Mennyi idős korától engednétek a gyereknek, hogy nagy néha igyon egy kis kólát?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az egészséges táplálkozás megszállottja, de a kólát nagyon ellenzem, nem csak azért, mert káros, hanem mert felpörgeti a gyereket. 6 éves a fiam, nem ivott még soha, ha nagy ritkán vendégségben találkozik vele, tudja, hogy az ugyanúgy a felnőtteknek való, mint a kávé és az alkohol. Mostanában viszont észrevette, hogy a kortársai is isszák, és engem is nyúz, hogy engedjem meg.

Most kizárólag olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik hasonlóan állnak a kérdéshez, mint én: ti mikortól engednétek, hogy kivételes alkalmakkor kapjon egy pohárral a gyerek belőle?

2016. júl. 16. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Fiam 5 éves. Nem iszik szénsavasat egyszer szénsavasat vizet kapott azóta nem is kérne ilyesmit. Amíg van beleszólásom nem fog inni, mivel függőséget okoz.
2016. júl. 16. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:
29%

Egyik rokonomék már cumisüvegből itatták kólával a gyerekeiket...

Szerintem sincs szüksége a gyerekeknek rá. Nem is értem az embereket.

2016. júl. 16. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
Tízéves kora felett engedném neki alkalmanként. Az én fiam is olyan mint a higany, nem hiányzik neki még extra turbó...
2016. júl. 16. 22:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Valaki írta, hogy a gyerkőcei kólát kívántak betegen. Nos nálunk a gyermekorvos véleménye, hogy hányás-hasmenés idején a hűtőhideg kóla csodaszer...😊

De hogy a kérdésre is válaszoljak, lányom 6 múlt, néha kap kólát (évente 4-5*), amikor családi összejövetel van és jól ebédel...😉 Persze utána kötelező vizet is innia. 😊

2016. júl. 16. 23:28
 15/16 anonim ***** válasza:
87%

A mi gyerekorvosunk is kólát javasolt hányás-hasmenésre. Hidegen, szénsavat kikeverve belőle.

Egyszer egy vendégségben adhatsz neki egy keveset. Nem lesz tőle semmi baja. Az is lehet, hogy nem ízlik neki, és soha többet nem kér.

2016. júl. 17. 11:07
 16/16 anonim ***** válasza:
19%
Látom le kellett pontozni, amiért azt írtam, h én tízéves kora felett adnék neki. Nem minősítettem senki más válaszát, akkor meg ennek mi értelme van? Vagy jött valami kólafan? :D
2016. júl. 17. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!