Van egy nyelvoktato "magáncég". Magas oradijak. Elvárhato hogy adjon házit es bent kellene lennem a gyerekkel? Meg még pár kérdésem van.
Fontosnak tartom a korai nyelvoktatást, vannak csoportos es egyeni foglalkozasok, az egyénire hordanám.
Szerintetek heti hány orának van értelme?Én alig tudom a nyelvet.
De még nem beszélő kisgyereket bent lehet hagyni? Nem olyan, mintha szittertevékenységet is kérnék...?
Márcsak hogy ellenőrizhessem az oktatás minőségét is...
Es mivel gyereket tanit, igy hogy adnànak házit?az olyan mintha az anyát is tanitanák, nem?
Majd bemegyek, csak eddig annyiszor voltam megsem vittem a gyereket, mert anyagilag nem fért bele es már ég a fejem megint bemenni csak érdeklődni.
Es egy nyelvoktatásba(ahol gyerekeket is vállalnak) automatikus a hanganyag? Pl idegennyelvű dalok, mondokák?
Igen, először a magyart kell megtanulnia. Az egy dolog, hogy "nem megy vele semmire". De ha már itt él, akkor a magyart tanulja meg normálisan, mert magyar óvodába, és iskolába fog járni, feltételezem, ha már Szegeden laktok.
Külföldön ragad, de itt, egy bölcsiben nem fog. Óvodába is csak akkor, ha normális angol tanárról van szó, ezt csak azért írom, mert pl. nálunk az óvodában egy 60+ éves néni az angol tanár, aki az oroszból képezte át magát, elég gyatra az évzáró műsoruk, fizetjük a "külön angolt" de értelme nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!