Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van egy nyelvoktato "magáncég"...

Van egy nyelvoktato "magáncég". Magas oradijak. Elvárhato hogy adjon házit es bent kellene lennem a gyerekkel? Meg még pár kérdésem van.

Figyelt kérdés

Fontosnak tartom a korai nyelvoktatást, vannak csoportos es egyeni foglalkozasok, az egyénire hordanám.

Szerintetek heti hány orának van értelme?Én alig tudom a nyelvet.

De még nem beszélő kisgyereket bent lehet hagyni? Nem olyan, mintha szittertevékenységet is kérnék...?

Márcsak hogy ellenőrizhessem az oktatás minőségét is...

Es mivel gyereket tanit, igy hogy adnànak házit?az olyan mintha az anyát is tanitanák, nem?

Majd bemegyek, csak eddig annyiszor voltam megsem vittem a gyereket, mert anyagilag nem fért bele es már ég a fejem megint bemenni csak érdeklődni.

Es egy nyelvoktatásba(ahol gyerekeket is vállalnak) automatikus a hanganyag? Pl idegennyelvű dalok, mondokák?

2016. júl. 10. 08:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nincs pénzed, erre kitalálsz ilyen felesleges dolgokat...
2016. júl. 10. 18:37
 12/22 A kérdező kommentje:

Azt írtam, eddig nem fért bele anyagilag, nem azt, hogy nem lenne pénzem, de most belehondiltam pl idiota puzzle helyett amivel nem játszik, meg hasonlok, ennyi erővel inkább a nyelvet fizetném.

Ebben a korban még nem "magolva"tanulnak, hanem rájuk ragad. Igy nem terhelő mint később.pont jonak mondjátok hogy ráér később, alig lett meg a nyelvvizsgám.(közepfok)pont hogy a későbbi kötelezettséget szeretném kiiktatni hogy ne tanulnia kelljen.csak nekem a gyereknyelv nem megy, csigabiga meg társai.

És egyéni órára vinném, igy nem zavarna senkit, meg őt sem senki.

2016. júl. 10. 18:52
 13/22 A kérdező kommentje:
*belegondoltam
2016. júl. 10. 18:53
 14/22 A kérdező kommentje:
Szeged Ladybird Nyelvstudio amugy
2016. júl. 10. 19:07
 15/22 anonim ***** válasza:
Felesleges pénzkidobás,mivel nem él abban a nyelvi közegben.Így abban a heti 1-2 órában amikor foglalkozzanak vele,édes kevés,hogy ragadjon rá valami.
2016. júl. 10. 19:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a kerekítő meg a babaúszás is felesleges.
2016. júl. 11. 11:20
 17/22 anonim ***** válasza:
A kerekito fogalmam nincs mi, de a baba úszás valóban felesleges. A gyerek nem úszni tanul meg, csupán az ösztön mozgatja. Technikailag nem úszás. Majd 5-6 évesen, amikor érti, hogy mit kell csinálni, miért, mi a helyes technika, stb.
2016. júl. 11. 11:32
 18/22 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Ha a ....apja nem lép le, nem lenne ilyen gondom, mert ő külföldi.es nem akarom hogy felnőve ne értse a saját apját.

Ez legyen az apja gondja!

2016. júl. 11. 13:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Nyelvtanárként és gyógypedagógusként mondom: jézusom.....
2016. júl. 11. 17:04
 20/22 A kérdező kommentje:

A nyelvtanárom a régi sulimból is azt mondta szerinte a magyart tanulja meg helyesen először.(nem pedig azt, hogy "jézusom"...)

Csak szerintem a magyarral aztán sokra megy...

2016. júl. 11. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!