Hogy szoktassam le a cicirol az 1es fel eves lanyom?
Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 19:23
1/5 anonim válasza:
kitartással. nem szükségből cicizik hanem mert megszokta...adj neki szeretet éjjel (nappal) más módon, pl öleléssel dajkálással, ugyanakkor mutasd meg hogy Te irányítod őt és nem fordítva
2/5 anonim válasza:
En elkezdtem cumisuvegbol adni nagyreszt anyatejet kisreszt tapszerbol es egyre inkabb tolodott az arany a tapszer fele igy megszokta az izet,par nap es fel sem tunt mar neki a regen utalt iz.
3/5 anonim válasza:
Pont 18 hónapos volt a lányom, amikor meguntam, hogy cuminak használja a mellemet, főleg éjszaka.
Szépen megmondtam neki, hogy a cicim már alszik éjszaka, és nem ébred fel. Pár napig próbálkozott, aztán nem kérte már.
Nappal amúgy sem nagyon próbálkozott, ráadásul minimális anyatejet szopizott, úgyhogy úgy gondolom megtettem, amit tudtam, de azért nekem is kell éjszaka aludnom egyedül, kényelmesen, mert megérdemlem.
Cumisüveget ne adj neki, ha eddig elvoltatok nélküle, inkább csőrös itatót.
Sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
koszi a segitseget
De nagyoon nehez
mar mindent be vetettem
2016. júl. 7. 20:19
5/5 anonim válasza:
zsályateával. azt hiszem az az ami elapasztja a tejet. ha nincs tej, nincs cicizés se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!