Mivel tudod-el tudod-e néha "hallgattatni" gyermeked?
Lányom 22 hós, hónapok óta gyönyörűen beszél, és egész nap. Reggel kinyílik a csipája 7-kor és este 9-ig megállás nélkül mondja... ráadásul most sokat sír 5 hetes lányom is, néha már azt sem tudom, fiú vagyok vagy lány...
El lehet valahogy "hallgattatni"?:-)
Az olvasás sem vált be, mert kommentálja a tévét is kommentálja, de még fürdés közben is felelevenít hónapokkal azelőtti történéseket és meséli meséli meséli...
Néha már csak nézek ki a fejemből és még a nevem sem tudnám megmondani, ha kérdeznék...
Ti hogy bírjátok?
Sztem sehogy:)
De amit leirtál, az nagyon tetszik, nagyon édes lehet hogy folyton magyaráz:D
Még ha neked sok is néha..
Szerintem itt én vagyok az egyetlen,aki nem csak elképzelni tudja,de benne is van-illtetve volt. Félig-meddig kinőtte. Nem tudtam sehogy sem elhallgattatni! Néha még ma is van ilyen. Amikor a hugica kisebb volt,és sokat aludt nappal,akkor azt mondtam,hogy :Pszt! Alszik a hugod,maradjunk csendben! Erre Ő suttogva :oké!
Mire én megköszöntem szintén suttogva, erre Ő: Szivesen! -már nem suttogva. :) Aztán azzal zártam,hogy :PSZt!! Had aludjon! Rövid időre bevált. Kis szöveg láda ma is, de már leköti egy-egy mese,vagy elővesz valami játékot, igaz ez csak pár perc,de aranyat ér!
Semmivel nem tudtad lefoglalni? Van mágneses rajztáblátok? Azokat nagyon szereti minden gyerek! Próbáld ki,sok sikert! :)
9 hós és 3 éves kislányok anyukája.
Van mágneses rajztábla,ő szépen el is játszik, nem is azzal van a baj. De mindent kommentál, és folyamatos az alapzaj itthon. Egy pillanatra nem marad csöndben. Az sem zavarja, hogy alszik a huga-igaz őt nem is akarom a csendhez szoktatni, nem mintha sikerülne...
Szóval eljátszik ő, csak alapzajjal:-))
Ettől függetlenül imádom:-)(csak néha szétmegy az agyam, már ébredés után pár percel is..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!