Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor váltotok nagyobb szandál...

Mikor váltotok nagyobb szandálra? Amikor már teljesen végig éri a kicsi lába a szandált? Vagy amikor már egy picit lelóg?

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha végig ér a lába.
2016. júl. 5. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én mindig megvettem még mielőtt lelógott volna. De ha mondjuk csak 2 hét lenne már a nyárból, akkor nem vennék.
2016. júl. 5. 13:13
 3/8 A kérdező kommentje:
és olyat csináltatok, hogy 1 számot ugrottatok?
2016. júl. 5. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
mikor majdnem végigér,ha látom,hogy már lassan necces. ugorni majdnem, nemrég edzőből még 21 kellett, 22-es szandált vettem,amit mindjárt kinő jön a héten a 23-as,szóval majdnem átugrotta a 22-őt gondolom ő most nő többet.
2016. júl. 5. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze biztos ugrottunk már, hisz a különféle márkák számozásában óriási lehet a különbség, ráadásul a fazon is meghatározó abban, hogy melyik méret lesz ideális.
2016. júl. 5. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
én kivagyok a lelógó lábujjaktól :D előbb veszem. akkor ugrottunk egy számot ha nagyon nyár végén nőtte ki, ugye az oviban egész télen szandiban van, ráadásul zokniban, az utolsó szandit szoktuk bevinni és mivel zokniban van bent, így jobb ha picit nagyobb :)
2016. júl. 5. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Mikor tejesen végig éri .
2016. júl. 6. 05:03
 8/8 anonim válasza:
Ne akarj spórolni a méreteken. Mindig ráillő cipőt vegyél!!! Még a végén bokasűjjedése/lúdtalpa lesz a gyereknek amibe egy bizonyos kor után rendesen fizetni kell a betét árát. Rosszabb esetben ez okok miatt gerincével/testtartásával is gond lehet. Ha jár a gyerek onnantól JÓ cipő kell neki. Gyerek korban megy a legtöbbet az ember. Ha kialakulnak ezek akkor már gond lehet belőle egész életében is ha nem kezeli. És akkor már nem olyan egyszerű helyrehozni, mint fiatalon.
2016. júl. 17. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!