2 évesnek tricikli?
Hosszabb távokat sétálunk, ha sietek képtelenség vele odaérni, és nem is bírja még olyan sokáig. Rengeteget cipelem de ez így egyikünknek sem jó főleg ilyen melegben. A babakocsit úgymond kezdi kinőni a lába túl mélyre ér, a motoról lepattan ha mondjuk kutya jön szembe és már vissza sem ül...szerintetek?
Ha igen milyet érdemes? Nem egy nagy fiúcsak (86cm 12kg)
Ha valamerre menni kell vele, akkor tervezz be több idöt, hogy ne kelljen sietned és lépest tudjon tartani veled.
Cipelni ilyen idösen már nem igazán szokás, és értelme sincs.
De ha a motorról leugrál, akkor a tricikliröl is le fog, csak az valamivel veszélyesebb lehet.
Egyébként ekkora gyerekkel csak úgy szabad az utcán közlekedni, hoyg nem tudjon elrohanni, azaz vagy fogod a kezét, vagy be van kötve valamibe (babakocsi)
Nem mondtam hogy nem fogom a kezét..
A motorról azért ugrik le mert nem érzi magát biztonságban, megfogja a kezem olyankor és már rendbe is van, de nem tud 3km sétálni vagy egy fél várost.. (szerintem ez érthető) viszont az a vége hogy viszem a gyereket a motrot és hazafelé a szatyrot is...
Időben elindulás pedig hát 50%jön össze, mindig időpontra megyünk amit próbálok tökéletesen alakítani de figyelembe kell vennem az evés, alvás időt is ott pedig vannak csúszások...
18 honapos kora ota hasznalja a fiam a triciklit.
mi nagyon szeretjuk!!
a márkája Puky, de ennél lényegesebben olcsobbak is vannak.
A tekerésben hamarabb elfáradnak, mint a lábbal hajtásban (motor).
A lányom ennyi idős, hasonló fizikai paraméterekkel. Motorral tovább bírja a távot, mint a triciklivel, mert ott nagyobb erőt fejt ki a pedál tekerésével.
3-as vagyok, termésuetesen le és felszerelheto tolokarosat érdemes venni.
nekunk ez van, de mondom, ennek toredékéért már vannak
Kétévessel én is triciklit használok. Nem ugrál le, mivel be lehet csatolni az övet. Nem kell feltétlen tekerni a pedált, van lábtartó rajta. Meg nyilván tolókar.
Nekem bejött, neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!