Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Motort vagy triciklit (esetleg...

Motort vagy triciklit (esetleg tolókaros? ) vennél kb.1,5 éves gyereknek?

Figyelt kérdés

Jelenleg nyuszis motort használ a lányunk (16,5 hónapos, de kezd kicsit alacsony lenni. Nem tudom melyiket vegyük meg neki. A triciklin azért is gondolkodtam, mert azt később tekerni is tudná.

Nem akarok hiper-szuper példányt, egy egyszerűbb (esetleg használt) is megteszi.

Amit most néztem:

[link] trappola_labbal_hajtos_kismotor_tobbfele.html

Tricikli: [link]

Véleményeket, tapasztalatokat várnék.

Esetleg ha mást is tudnátok javasolni, szívesen veszem.

(És senkit nem pontozok le!)

2016. márc. 6. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Én triciklit fogok, de olyat aminek van tolókarja is, ha esetleg elfárad akkor tudom majd én is tolni vele, így helyettesíti a babakocsit is lényegében.
2016. márc. 6. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Kismotor.

Kedves Kérdező és 1. Válaszoló!

Nagyon gondoljátok meg a triciklit! A legtöbb gyerek hátrafelé teker, ha van rá lehetőség, így nehezen tanul meg biciklit tekerni. A tolókar egy parasztvakítás. Én vettem egy flancos tolókarosat, ami még kormányozható is, a pedál kiiktatható. Marha szuper volt. És rohadt nehéz irányítani, tehát tolni is. Az elsőnek vettem, el is adtam, pedig akkor már terhes voltam a másodikkal.

Sztem a tökéletes sorrend: kismotor-futóbringa-bringa.

És persze biztos van, aki meg esküszik a triciklire, úgyhogy ez csak egy vélemény. :)

2016. márc. 6. 18:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Olvasgatok a neten közben és kezdek én is a kismotor felé hajlani.

2016. márc. 6. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
1,5 éves múlt a gyerkőcöm és kismotorja van, amit nagyon szeret. Úgy gondolom, hogy a motor után futóbiciklit kap majd, mire pedig az önálló tekerés jönne, addigra bicajt. A környezetemben azt látom, hogy gyakorlatilag egyik gyerek sem tekeri a triciklit, hanem tolják őket, szóval szerintem nincs sok értelme.
2016. márc. 6. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Smart trike triciklit kapott.

Azért ilyet,mert ez egy normális márka-használtan vettük nagyon jó állapotban.

Szerintem könnyű irányítani,ő is tologatja,persze tekerni nem tud vele még.De állítható az ülés,a kormány,van lábtartója,szóval mi szeretjük.

Nálunk a kismotor nem menő most még valamiért.Ráül,hajtja egy darabig,de nem az igazi.

2016. márc. 7. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!