Mennyi idős korában tanult meg kisgyereked pedállal hajtható járművel menni? (pl. pedálos traktor, autó, tricikli és ilyesmikre gondolok)
Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 22:49
1/9 anonim válasza:
olyan 20 hónapos lehetett mikor már nem toltam a triciklit. ez ősszel volt, a traktort csak következő nyáron, 2,5 évesen tudta tekerni.
3/9 anonim válasza:
triciklivel két éves koruk körül már nyomultak keményen, a lányom valamivel hamarabb, asszem 19 vagy 20 hósan ,a fiam kicsit később, mert februári és csak tavasszal vettük elő neki a triciklit.
4/9 anonim válasza:
3 èvesen tudta hajtani a pedálos tüzolto autoját ,biciklit viszont csak most 4,5 èvesen tudta megtanulni.
5/9 anonim válasza:
2-2.5 éves kora között - pont mire már majdnem kinőtte (azaz beleakadt a térde a kormányba) a babatriciklit és traktort.
6/9 anonim válasza:
3 kerekűt a 3-ból egy sem szerette.
Traktort kb. 3,5 évesen vettünk a kisfiamnak.
7/9 anonim válasza:
3,5 évesen triciklit hajtott, de hamar elfáradt, sokszor kérte, hogy toljam inkább én a karral.
8/9 anonim válasza:
3.születésnapjára kapott pótkerekes biciklit, 1.alkalommal nem sikerült, de 1-2 napra rá már ment neki:) Aztán 2 hét után már 5km-t tett meg vele. (2x2,5 oda-vissza) közben 1 nagyobb és 1 kisebb pihenővel:)
9/9 anonim válasza:
Nekem futóbiciklizik, és nem hajlandó tekerni. Pedig 5 éves elmúlt. De a hintán is lökni kell. Ezeket a megfelelő időben való mozgásokra még nem készült fel.
Egy kis hyperaktivitása és figyelemzavara van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!