Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy is van ez az új módi?

Hogy is van ez az új módi?

Figyelt kérdés
Állítólag már 2,5 évesen is mehet oviba a gyerek..Az én fiam februárban volt 2éves,én még nem tudtam elhelyezkedni,sehol..Lehetséges,hogy be tudom adni...
2010. ápr. 14. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Itt leírja egy válaszoló, hogy büntetés jár az óvodának, ha kiderül, hogy elöbb vetteék fel a gyereket, mint 3 éves kort betölti.

2010. ápr. 14. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Én épp ma írattam be oviba a fiamat.2,5 éves lesz októberben,és akkortól mehet.
2010. ápr. 14. 14:30
 3/9 A kérdező kommentje:
oppá!Kedves utsó,az enyém aug.25.-én lesz 2,5...Akkor most,hogyan?
2010. ápr. 14. 15:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem teheti meg legálisan, bírság jár érte. (április 09-ei HVG szerint)
2010. ápr. 14. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom nov. 15-én lesz 3 éves és csak másnap kezdheti az ovit.Azt mondta az igazgatónő, hogy 3 éves kora előtt semmiképpen nem mehet.
2010. ápr. 14. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
No, elolvastam részletesen. Tavaly szeptember óta egységes óvoda-bölcsöde működtethető, 71 településen van ilyen.
2010. ápr. 14. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tartozik a tárgyhoz, de ugyanakkor van a szülinapom, mint a kisfiadnak.

Nem tudtam megállni szó nélkül. :-))

2010. ápr. 14. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én erről nem hallottam, pedig szomszédom most iratta be a fiát...
2010. ápr. 14. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyes óvodákban van "minicsoport",2,5éves kortól veszik fel a szobatiszta gyerekeket,óvoda előkészítő csoportként,bölcsöde jellegű.Mivel Mo.-on a bölcsödék túltelítettek kénytelenek az óvodák,persze csak ha nekik is engedi a létszám,ilyen szempontból alkalmazkodni a bölcsödék hiányához.Sajnos sok szülő kénytelen dolgozni,köszönhető a "jó törvényeknek" ami az államot szolgálja és nem a társadalmat,gyermekes családokat.Szerintem ennek csak örülni kellene és nem lázadni ellene,mint egyes óvónők,pedagógusok.Mi megyeszékhelyi városban lakunk,5db bölcsöde van 1db/40-60létszámmal.Nagyon kevés.Ipariparkokban több 1000 dolgozó,ebből rengeteg kisgyerekes.Vajon hová teszik a gyerekeket?Elgondolkodtató!Gyedet lerövídítették,max 2 éves korig jár majd csak a gyes,utána dolgozni kell,hogy fizessünk adót és járulékokat az államnak,bölcsöde nincs,2éves gyerekeket hová teszik a szülők??????

Szerintem most már elindul valami jó irányú változás a családok életében,mert eddig magán embereknek,"pórnépnek" nem sok haszna volt az "adócsökkentésből","gázáremelésből,ami a lakosságot nem terheli". """"VICC:)))))""""

Röviden kevés a bölcsöde,azért van,hogy 2,5éves manók már óvodába járnak.

1 anyuka,1 óvodás és 1 bölcsödés gyerekkel

2010. ápr. 16. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!