Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adjam bölcsibe a kisfiamat?

Adjam bölcsibe a kisfiamat?

Figyelt kérdés
2,5 éves lesz a fiam októberben,és szeptembertől indul bölcsödei csoport,ami eddig nem volt nálunk.Véleményeket várok,ti beadnátok,vagy beadtátok bölcsibe?
2010. ápr. 13. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
ha úgy érzed szüksége van már más gyere-társaságra is, ill. neked is pár óra szabadidőre akkor nyugodtan add be! ezért nem ítélhet el senki! aki meg igen, azt szard le! :)
2010. ápr. 13. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem adnám be arra az egy hónapra. sszeszoknak, aztán kiveszed onnan? Vagy ott hagyod egész évre? Akkor meg nem fejlődik , pontosabban az oviban jobban fejlődne.

ha meg tudod oldani azt az egy hónapot, akkor ne tedd.

2010. ápr. 13. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
az én fiam 23 hónapos lesz szeptemberben, mikor megy bölcsibe, látom rajta, h néha unja a fejemet, meg néha én is mennék már emberek közé, vissza dolgozni, én a munkahelyemnek már megígértem, szerintem nagy kincs manapság egy rendes munka, de ha nem lenne valószínű akkor sem maradnék még egy évet, én nem vagyok az az anyuka, aki játszótérre cipeli minden délután a gyerekét, folyton fut a lakás, egyedül vagyok vele, és a gyerkőcre meg így kevesebb figyelem jut, szerintem az én fiamnak jó lesz a bölcsiben!
2010. ápr. 13. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Mien egy hónap???? 3évesen megy oviba nem?

A kérdésre válaszolva, nem árthat neki, meg most ha még nem dolgozol legalább fokozatosan hozzá lehet szoktatni. Az én kislányom ovival kezdett, már nagy csoportos, de utál járni:S

2010. ápr. 13. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja bocs, tényleg elnéztem a dolgot, azt hittem, hogy 3 lesz októberben... Akkor más a kérdés lényege...

Én beadtam bölcsibe 2,5 évesen, igényelte a társaságot. de van olyan gyerek, akinek 3 évesen az ovi is korán van, szóval gyerekfüggő.

2010. ápr. 13. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Épp ugyanebben a cipőben járok... Októberben lesz 2,5 éves és nekem be kell adnom szeptembertől, mert nincs, aki vigyázzon rá akkortól... De: ha tehetném, nem adnám bölcsődébe, csak óvodába 3 évesen. Viszont a mi ovinkba csak majdnem 3,5 évesen mehet (1 év múlva), mert csak szeptembertől vesznek föl gyerekeket. Tehát hiába lesz jövő áprilisban 3 éves, ez az óvoda csak szeptembertől vállalja a felvételét... Szóval erre az 1 évre muszáj bölcsibe adnom.
2010. ápr. 13. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
már írtam korábban, oviba is van ahol felveszik a 2,5 évest, csak ott vannak felvételi követelmények, szobatisztaság, önálló evés......az meg ugye még nem bizti h megy ebben a korban...
2010. ápr. 13. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!