Mikor keltsem majd fel kisfiamat, hogy beérjünk a bölcsibe 6 órára?
Figyelt kérdés
A bölcsi nagyon közel van (rálátok az ablakból). De ugye eleinte nem akar majd menni, egyébként is nagyon nyűgös tud lenni ha fel kell ébreszteni. Pár falatot ennie is kellene vagy legalább tejet inni, hogy legyen valami a kis gyomrában.2011. jan. 11. 22:29
1/11 anonim válasza:
6-ra? szegényke :( nekünk egy 45 perc azért kell pakolásostul, ha csak tejet iszik. ha eszik is, ki tudja, akár fél órával is lehetne több.
2/11 anonim válasza:
Hát sztem 5-kor. Aztán majd látod pár nap után,hogy kevés vagy sok az az egy óra.
3/11 anonim válasza:
Egy órával előtte, aztán majd beáll.. Húh.. nagyon korai. Mennyi idős a kicsi?
4/11 A kérdező kommentje:
2 éves lesz. Szerencsére csak 2 hetente kell ilyen korán vinni.
2011. jan. 11. 22:47
5/11 anonim válasza:
:) akkor jó. Sok sikert Nektek hozzá!
6/11 anonim válasza:
Én vinnék neki be kaját, amit ott megeszik, akkor annyival később lehet kelteni és nem otthon tűkön ülni, hogy egyen már.
7/11 anonim válasza:
Kaját nem lehet a bölcsibe bevinni.
Amúgy amikor mi hétre jártunk (nekünk is nagyon közel van, ablakból odalátni), akkor én fél hétkor ébresztettem. Addigra én már fel voltam öltözve, minden kész, stb. Cumisüvegben (később csőrős pohárban) ott volt már a meleg tej a kezemben, ezt még félálomban megitta 5 perc alatt, utána öltözés, és indulás. Igazából nálunk az indulásnál az én készülődésem vesz el sok időt, amennyit én tollászkodni tudok... Annyi, hogy minden este kikészítettem a másnapi ruhát, meg mindent, hogy reggel csak bele kelljen bújni, és minden mást csak fel kelljen kapni, és lehessen indulni.
8/11 anonim válasza:
Létezik bölcsi, ahol már hajnal 6tól fogadják a pirinyókat!?
Nálunk olyankor max a takaritó van bennt.
9/11 anonim válasza:
Hogyne lehetne bevinni egy Dörmi macit és ott megenni... Ugyanmár...
10/11 anonim válasza:
Én 5-re viszem a fiamat a bölcsibe, nekünk is közel van. Én olyankor fél5-kor keltem, és nem keltem fel túlságosan, félálomba gyorsan felöltöztetem, és ölbe viszem. Így ott könnyebben vissza alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!