Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kérjek két évesem szülinap...

Mit kérjek két évesem szülinapjára?

Figyelt kérdés
Tőlünk babaházat, anyóséktól biciklit kap...de rengeteg mindene van, örököltük jórészt...könyvek..játékok..tényleg rengeteg minden. Viszont az én családom is szeretne valamit venni...Adnátok ötleteket? olcsóbbtól a drágábbig bármit?
2016. jún. 12. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Duplo, gyurmakészlet, kirakó, babázós dolgok (babakocsi, etetőszék, stb.), kiskonyha.
2016. jún. 12. 15:49
 2/12 anonim ***** válasza:
gyurma, kréta, ruha, kiskonyha
2016. jún. 12. 15:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Medence, úszógumi, fürdőruha, pléd, ágynemű.
2016. jún. 12. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Élmények: Játszóház bérlet, állatkert belépő, strandbelépő, védőfelszerelés a biciklihez, hidegpárásító, trambulin, benti csúszda, menti medence sok színes labdával
2016. jún. 12. 16:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Babakonyha
2016. jún. 12. 21:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Trambulin, csúszda, hinta-ezek akár kertbe, akár szobâba.

Babaházba kiegészítők

Mesekönyv, festèk, gyurma.

Roller

Ruha

2016. jún. 12. 22:25
 7/12 A kérdező kommentje:
ez még csak futobicikli...ahhoz is kell szerintetek vedofelszereles? a Ti gyereketeknek mar volt ennyi idosen?
2016. jún. 12. 22:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Most hallgattam hozzáértőt youtuben(bemutatják milyen szempontokat kell gy.futobicaj v gy.bicikli stb vásárlásnál figyelembe venni) es mondták, hogy nemigen hasznos a futobicikli külön, sokkal jobb a potkerekes bicikli, aminek a potkerekei fokozatosan fentebb állithatok.

Amugy kerdesre pont olyasmiket javasoltak, amiket én is tennék :)

Kiegészítest nem irok, nálunk most a mesetémára van kielezve minden mert rendkivul fontos a szövegértés vagy nyitottság a konyvekre mondokákra, szoval én ezen vagyok most.kb a minden napra egy mese c konyv kellene, meg még jo pár. Plamiben kihajhatosak az ábrák, alatta mégegy mesekép van, vagy ibteraktiv könyvrk ami dobol csilingel zenél v állathangokat ad.most ezek a "mániáim"

2016. jún. 12. 23:47
 9/12 anonim ***** válasza:

*szinten 2 éves.

Sokakat látok hogy ilyentájt már futobicajoznak.kb akkor szoktak venni ha a motorozás már profin megy.

2016. jún. 12. 23:48
 10/12 A kérdező kommentje:
megorokoljuk a futobiciklit szoval az nem kerdes hogy azt fog kapni...a vedofelszerelest jo otletnek tartom csak mivel gyorsan nől, nem tudom nem e korai az neki, esetleg akkor kellene mikor mar rendes biciklin megy...nem?
2016. jún. 13. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!