Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermekeim érdeklődnek hogy...

Gyermekeim érdeklődnek hogy került a kistesó a hasamba?

Figyelt kérdés
2 gyermekem van egy 6.5 és egy 3.5 éves lányom.Most várjuk a kistesót! Mindig kérdezik hogy került a hasamba a tesó! A nagyobbik ő persze mondja a kicsinek hogy biztosan nem a gólya hozza! Ti mit mondtatok ezekre a kellemetlen kérdésekre?
2010. ápr. 12. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
anya és apa annyira szerette egymást, h kialakult bent a kistesó. esetleg szerezd be azt a könyvet amit annó nekem is beszerzett édesanyám: sehány éves kislány. nagyon szépen elmagyaráz mindent, gyereknyelven.
2010. ápr. 12. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

íme a fent említett könyv. imádtam, mai napig szeretem elővenni.

2010. ápr. 12. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még nem mondtam semmit,mert még nincs gyerekem.De felkell készülnöm,mert unokaöcséim vannak és egy unokahugom.És ők is majd biztos megkérdezik.Nem tudom,hogy mit mondanék nekik."Anya meg apa szerették egymást..aztán majd a többire rájössz!":D
2010. ápr. 12. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Neten olvastam, hogy úgy is lehet, ha azt mondod, Anya és Apa nem csak a szájukkal csókolóznak, ha nem a fütyivel és s puncival. De ezt csak a felnőttek tudják! Ezt mindenképpen mondd hozzá!!!
2010. ápr. 13. 06:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi 3 éves lányunknak úgy meséltük,hogy anya és apa nagyon szeretik egymást és egyszerre együtt gondoltuk,hogy szeretnék kisbabát és máris kezdett növekedni a pocakom:) Megelégedett a válasszal:) Következő kérdés: És hogy jöttem ki? Mivel császáros voltam ez is könnyen magyarázható volt,rendes szülésnél már nem tudom mit válaszoltam volna:)

Aztán jött a tesó,aki a köldökömöm kukucskál kifelé és figyeli a nővérkéjét mikor mit csinál:) Aranyos volt,mert Ő meg próbált befelé kukucskálni:)

Bár ezzel a 6,5éves gyermeked már nem elégszik meg,a kicsi még igen:)

2010. ápr. 16. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!