Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nevelés. Ha pl folyamatosan...

Nevelés. Ha pl folyamatosan dobálja az építőkockát a gyermek, mire hagyja abba?

Figyelt kérdés
Nem szabad, nem dobálunk, bölcsiben sem engedik meg, épitünk, dobozba gyűjtjük, itt a doboz, ebbe tedd, hol határozott hangon, hol kiabálva már, hol megmutatva...es eldobja ujra ujra...
2016. jún. 12. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Itt egy rövidebb cikk: [link]

De jó szívvel ajánlom a Mérei-Binét féle Gyermeklélektan könyvet is. Olvasmányos és érthetővé teszi a gyerekek viselkedését.

Innen le tudod tölteni .pdf formátumban: [link]

2016. jún. 12. 14:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a linkeket tanácsot!

Az építőjáték rombolást még ismertem, abban azt tanítottam neki, hogy ne kudarcként fogja fel, ha eldől.hogy ez ilyen, van házikonak teteje, hopp, most nincs. Mert óvatosan épitgetett, de vagy nem pontosan tette, vagy a másikat közben leverte es rosszul esett neki és szerettem volna ha megszereti az építőzést.van egymásba tehető is, de nem tart még toronyépitésnél vele, max egy párat egymásba tesz..

Igazábol tényleg nen az épitesről szol még neki.pedig elvileg ebben a korban már épitenek a netes cikkek miegyebek szerint házikot vagy garázst babaházat...

2016. jún. 12. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!