Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gőzölés 2 éves korban?

Gőzölés 2 éves korban?

Figyelt kérdés
2 éves fiam náthás lett,elég sürü váladék jön az orrából.Használt valaki már ennyi idős gyerekének kamillás gőzölést?Tűrte?Használt neki?Előre is köszi.
2010. ápr. 12. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Már ennél hamarabb is lehet, emlékszem egy épre a csecsemőgondozás tankönyvemben, ott az egész picinek is gőzöltek, a kiságy le volt takarva, és az ágy alatt volt a az edény.

Kipróbálhatod, vedd az öledbe, de csak akkor,ha nyugodt típus, te is bújj alá, pár percet szerintem ki fog bírni, csak nagyon vigyázz, h ne ránthassa magára.

2010. ápr. 12. 10:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Kipróbáljuk.
2010. ápr. 12. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
2 és fél hetes volt a babám,mikor gőzőlnöm kellett.Le kellett takarni a kiságyat,és alá rakni az edényt,mondjuk akkor még csak sót kellett raknom a vízbe,nem kamillát.Próbáljátok ki,hátha használ.Írd meg majd,hogy viselte a lurkó.
2010. ápr. 12. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is használtam már a lányomnál korábban is. Nyugodtan használjátok, semmi baja nem lesz, kitisztul az orra és legalább nem szenved!

Jobbulást!

2010. ápr. 12. 13:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Kipróbáltuk,pár percig bírta,utána kitisztult az orra.
2010. ápr. 13. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!