Mi a véleményetek erről a kisfiú hajról? (googles kép)
Már bánom hogy levágtuk a haját, most növesztem vissza igy kicsit most felállo kocos. Főleg a fej búbján, mert a fufru az nem volt nagyon vàgva. Nem gondoltam volna hogy ilyen lassan nő.
De szóval a fenti linkelt képpel nem nézné ki senki a gyereket ugye? Mert nem akarok különcöt belőle, viszont nekem a szokásos sima rövidre nyirt fiugyermek hajak nem tetszenek abszolut hiába praktikus stb.
Most két éves későbbre leonardoson gondolkodom.
Vélemények?
Az első link nekem nem jó.
Nekem nem tetszik ez a kilencvenes évek Leója haj, divatjamúlt, és bár hiába nem jön be neked, nálam a praktikum lenne az elsődleges szempont, meg, hogy ő milyen frizurával érzi kényelmesen magát.
Értem.
Lehet ritkito olloval átmegyek majd rajta, lehet tényleg izzasztóbb, ha hosszabb.
Eddig pl a hajmosással nincs ugy gond, inkább ha arcát éri a víz es a hajszárítást mintha szeretné is.magátol ül az ölembe és ő akarja sokszor magának szárítani.
Arcba lógósra tényleg csak joval későbbre gondoltam meg lehetnem is lehet leonardosra csinálni, mert elöl nincs forgója, szóval előre áll a fufruja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!