2,5 éves kisfiú, alig lehet érteni, hogy mit mond, sokszor babanyelven halandzsázik. Lehet, hogy rosszul hall?
Figyelt kérdés
Szóltak a bölcsiben, hogy vigyük hallásvizsgálatra, mert nagyon sokszor nem figyel, ha szólnak neki. Ezt itthon is tapasztaltam, de én annak tudtam be, hogy nem akar figyelni.
Most viszont picit aggódok, lehet, hogy tényleg nem hall jól?
Rohamos szülésem volt, járni is csak 18 hónaposan kezdett el. Lehet, hogy érte közben valami?
2016. márc. 29. 09:28
1/5 anonim válasza:
Az kiderült volna a zárójelentésből.
Nézd, vidd el, ártani nem fog. Ha lyukra futsz, akkor legalább megnyugszol, hogy semmi baja sincs.
2/5 A kérdező kommentje:
Jövő hétre van időpont, csak egyre többet agyalok ezen. Érdekelne, hogy más volt-e hasonló helyzetben. Úgy tudom, hogy a kisebb oxigénhiány nem.is derül ki azonnal, csak később.
2016. márc. 29. 09:38
3/5 anonim válasza:
Elvileg a korának még megfelelő lehet a beszéde.
De a bölcsődei gondozókra érdemes hallgatni, elég nagy tapasztalatuk van. Ezért javaslom, hogy áratani nem árt alapon vidd el szakemberhez. Akkor vagy eloszlatják a kételyeidet, vagy ha tényleg fejlesztés szükséges, akkor megkapja.
4/5 anonim válasza:
Mi az utóbbi fél évben 6szor voltunk fülészeten , fülgyulladás miatt. Minden kontrolon leellenőrizte a doki hogy nincs e baj a hallásával. Szerencsére minden rendben vele, de olyan szelektív a hallása a kisfiamnak hogy még egy felnőtt férfi is megirigyelné. Ő is 2,5 éves. Mindenképp menjetek el orvoshoz, hogy megnyugodhas.
5/5 anonim válasza:
Ártani tényleg nem árt.Barátnőm kisfia szeptemberben lesz 4 éves értelmes megcsinál mindent ha éppen olyan kedve van.De ha nincs ő is elereszti a füle melett a dolgokat.-alig érteni sokszor mit mond van ,hogy 4 en barkobázunk..Elvitték őt is a szülei kivizsgálásra nála pl szellemileg minden -oké..hanem a nyelvénél van enyhe letapadás..sokféle eset van de azzal csak nyertek ha megnézetitek ..legalább megnyugszotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!